Tillägget Dropbox Säkerhet

Uppdaterat Jan 12, 2024
person icon

Tillägget Säkerhet finns tillgängligt att köpa för team med Dropbox Standard eller Business. Funktionerna i tillägget Säkerhet ingår automatiskt i Dropbox Advanced, Business Plus och Enterprise.

Tillägget Dropbox Säkerhet ger team ett extra lager säkerhet genom att upptäcka misstänkt ransomware, klassificera personlig information och varna administratörer om misstänkt aktivitet.
highlight icon

Anmärkningar:

Funktioner i tillägget Dropbox Säkerhet

Ransomwaredetektering

Ransomwaredetektering hjälper till att förhindra skadliga ransomwareattacker sprids genom att upptäcka misstänkt aktivitet tidigt. Administratörer kan hantera varningar för ransomwaredetektering i adminkonsolen.

Läs om ransomwaredetektering.

Hemligstämpling

Hemligstämpling hjälper team att följa företags- och myndighetsbestämmelser genom att låta administratörer automatiskt spåra och rapportera om personlig information som lagras i teammappar, teammedlemsmappar och delade mappar, som betalkortsnummer, passnummer, bankkontonummer och personnummer.

Läs om hemligstämpling.

Säkerhetsvarningar

Säkerhetsvarningar gör att administratörer får e-postmeddelanden om misstänkt beteende, riskfylld aktivitet och möjliga dataläckage upptäcks.

Läs mer om säkerhetsvarningar.

Så här skaffar du tillägget Säkerhet

Tillägget Säkerhet finns tillgängligt att köpa för Dropbox Standard-team.

Så här köper du tillägget Säkerhet:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Fakturering på vänster sidomeny.
  3. Klicka på Lägg till bredvid Säkerhetstillägg i avsnittet Tillgängliga tillägg.
  4. Klicka på Bekräfta.

Du debiteras ett proportionellt belopp för tillägget så fort du gör ditt köp. Vid nästa faktureringsperiod kommer din prenumerationskostnad inkludera hela priset för tillägget.