Sådan forhåndsviser du filer i Dropbox

Med forhåndsvisning af filer kan du se, skrive kommentarer til og dele filer uden at downloade dem. Du kan dog ikke redigere en fil fra en forhåndsvisning.

Du kan få forhåndsvist en fil på din computer eller telefon ved at klikke (eller trykke) på filens navn. Øverst i højre side kan du klikke på:

• Kommentarer for at se kommentarer
  • Aktivitet for at se, hvem der sidst har åbnet eller redigeret din fil
  • Om for at se filstørrelse, type og sidste ændringstidspunkt

Hvorfor kan jeg ikke få forhåndsvist min fil?

Hvis du har problemer med at få forhåndsvist en fil, understøttes filtypen måske ikke af Dropbox, eller den er måske for stor til at blive forhåndsvist. Se en komplet liste over understøttede filtyper og de maksimale størrelser.

Hvis det ikke er problemet, kan du se de mest almindelige fejlmeddelelser og løsninger på problemer i denne artikel

1. Hvis en forhåndsvisning ikke indlæses, eller den ikke indlæses korrekt, kan du altid åbne filen ved at downloade den: 1. Klik på Download eller ... (de tre prikker) i øverste højre hjørne. Hvis du har downloadet filen før, vises knappen Åbn med (eller Åbn).
    • Hvis du klikkede på (de tre prikker), skal du nu klikke på Download.
    • Hvis du klikkede på Download, skal du nu klikke på Direkte download.
    • Du kan også klikke på Tilføj til Dropbox for at tilføje filen i din Dropbox-konto.

Hvorfor kan jeg kun se den første side i min fil?

Hvis du forsøger at få forhåndsvist en af følgende filtyper, kan du kun få forhåndsvist den første side eller det første billede i din fil. Du kan se resten af siderne, hvis du downloader og åbner filen.

• .numbers
  • .pages
  • .key
  • .keynote
  • .gif

Hvorfor er en fils dato for upload nyere end ændringsdatoen?

Dropbox bevarer den dato, din fil blev ændret, når du uploader filen via Dropbox' computerapp. Det kan f.eks. ske, hvis du sidst ændrede en fil for 3 måneder siden, men uploadede den i går.