Sådan forhåndsviser du filer i Dropbox

Med forhåndsvisning af filer kan du se, skrive kommentarer til og dele filer uden at downloade dem. Du kan dog ikke redigere en fil fra en forhåndsvisning.

Klik på filens navn for at få vist filen på dropbox.com, i computerappen eller i mobilappen. Du vil se kommentarer, aktivitet og andre oplysninger om filen. Klik på knappen til udvidet forhåndsvisning (pilesymbolet i øverste højre hjørne) i computerappen for at se en udvidet visning.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Hvorfor kan jeg ikke få forhåndsvist min fil?

Læs denne artikel, hvis du får en fejlmeddelelse, når du prøver at forhåndsvise en fil.

Hvis ikke, så kontrollér, at din filtype understøttes.

Hvis din filtype ikke understøttes eller ikke kan forhåndsvises, kan du downloade filen til din computer og åbne den i et program på computeren for at se den. Sådan downloader du en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på den fil, du vil downloade, for at åbne dens forhåndsvisningsvindue.
  3. Klik på de tre prikker ““ i nederste højre hjørne.
  4. Klik på Download

Åbn filen fra Finder (Mac) eller Stifinder (Windows).

Hvorfor kan jeg kun se den første side i min fil?

Hvis du forsøger at få forhåndsvist en af følgende filtyper, kan du kun få forhåndsvist den første side eller det første billede i din fil. Du kan se resten af siderne, hvis du downloader og åbner filen.

• .numbers
  • .pages
  • .key
  • .keynote
  • .gif

Hvorfor er en fils dato for upload nyere end ændringsdatoen?

Dropbox bevarer den dato, din fil blev ændret, når du uploader filen via Dropbox' computerapp. Det kan f.eks. ske, hvis du sidst ændrede en fil for 3 måneder siden, men uploadede den i går.