Flyt medlemmer til en anden Dropbox-teamkonto

Opdateret Mar 25, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for visse typer administratorer på Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Hvis du er administrator for en Dropbox-teamkonto, kan du flytte teammedlemmer til en anden Dropbox-teamkonto, du administrerer

Du kan også tilføje en administrator fra et andet team for at administrere dit team.
highlight icon

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig baseret på dine aktuelle indstillinger. Hvis du vil vide mere, skal du kontakte Dropbox-support.

Værd at vide, inden du flytter et teammedlem

• Når du flytter et teammedlem, mister vedkommende adgangen til det oprindelige teams teammapper. Medlemmet beholder adgangen til filer og mapper i deres teammedlemsmappe, filer og mapper, der er direkte delt med dem, og deres egne Paper-dokumenter.
  • Hvis det medlem, du vil flytte, ejer en delt mappe, flyttes den delte mappe med vedkommende til det nye team. Hvis mappen skal blive hos det oprindelige team, skal du ændre mappeejeren til et medlem, der ikke flyttes.
  • Hvis det medlem, du flytter, fortsat skal have adgang til delte mapper i det oprindelige team, skal du indstille mappemedlemskabet for hver mappe til Alle
  • Hvis det medlem, du vil flytte, har oprettet delte links, kan disse links holde op med at virke, når medlemmet er flyttet til det nye team. Vis dine aktive links her.

Sådan flytter du et teammedlem

Følg instruktionerne til din plan herunder for at flytte et medlem til et andet team.

1. Log på med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Betroede teams under Konto.
  5. Klik på Flyt medlemmer.
  6. Tilføj det team, du vil flytte medlemmerne til, og de medlemmer, du vil flytte.
  7. Slå Lad dem beholde adgangen til delte mapper til eller fra.
    • Hvis indstillingen slås til, beholder de adgangen til deres egne filer og mapper og de mapper, der er delt med dem. De mister adgangen til alle teammapper og alt, der ikke er delt direkte med dem.
    • Hvis indstillingen slås fra, beholder de adgangen til deres egne filer og mapper, men de mister adgangen til alle teammapper og alt, der ikke er delt direkte med dem.
  8. Klik på Continue.
  9. Klik på Begynd at flytte.
  1. Log på med dit administratorlogon.
  2. Klik på Virksomhedspanel i sidepanelet i venstre side.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Flyt medlemmer.
  5. Tilføj det team, du vil flytte medlemmerne til, og de medlemmer, du vil flytte.
  6. Slå Lad dem beholde adgangen til delte mapper til eller fra.
    • Hvis indstillingen slås til, beholder de adgangen til deres egne filer og mapper og de mapper, der er delt med dem. De mister adgangen til alle teammapper og alt, der ikke er delt direkte med dem.
    • Hvis indstillingen slås fra, beholder de adgangen til deres egne filer og mapper, men de mister adgangen til alle teammapper og alt, der ikke er delt direkte med dem.
  7. Klik på Continue.
  8. Klik på Begynd at flytte.
highlight icon

Bemærk! Det medlem, du flytter, har stadig adgang til det oprindelige teams filer og mapper, indtil flytningen er afsluttet, uanset hvilken delingspolitik der gælder for det nye team.

Årsager til problemer, når du flytter medlemmer

Der kan være nogle få årsager til, at du kan støde på et problem, når du flytter medlemmer:

• Det team, du vil flytte medlemmer til, er over licensgrænsen eller har ikke nok ledige licenser. Hvis du vil flytte flere medlemmer til dette team, skal du tilføje flere licenser.
  • Det team, du vil flytte medlemmer til, er på en inkompatibel version af Dropbox-teams. Hvis du vil flytte flere medlemmer til dette team, skal du kontakte Dropbox-support.
  • En anden flytning er i gang. Hvis du eller en anden administrator har igangsat en flytning, skal du vente, til den er færdig, inden du starter en ny flytning. Du kan se status for en flytning ved at logge på dropbox.com og klikke på Vis opgaver i øverste højre hjørne.
  • Det medlem, du vil flytte, kan være underlagt en juridisk fastfrysning. Du kan ikke flytte medlemmer under juridisk fastfrysning.