Flytt medlemmer til en annen Dropbox-teamkonto

Oppdatert Mar 25, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for visse typer administratorer på Dropbox Professional-, Essentials-, Standard-, Business-, Advanced-, Business Plus- og Enterprise-abonnementer.

Som administrator for en Dropbox-teamkonto kan du flytte teammedlemmene til andre Dropbox-teamkontoer du administrerer

Du kan også legge til en administrator fra et annet team som administrator for teamet ditt.
highlight icon

Obs: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig basert på de nåværende innstillingene dine. Kontakt Dropbox-kundestøtte for å finne ut mer.

Hva du må være klar over før du flytter et teammedlem

• Når du flytter teammedlemmer, mister de tilgang til det opprinnelige teamets teammapper. De vil beholde tilgang til filer og mapper i teammedlemsmappen, filer og mapper som er direkte delt med dem, og egne Paper-dokumenter.
  • Hvis medlemmet du ønsker å flytte eier en delt mappe, flyttes også denne delte mappen til det nye teamet. Hvis du vil at mappen skal forbli hos det opprinnelige teamet, kan du gjøre et medlem som ikke skal flyttes, til eier.
  • Hvis du vil at medlemmet du flytter skal beholde tilgang til delte mapper fra det opprinnelige teamet, angir du mappemedlemskapet for hver enkelt mappe til Alle
  • Hvis medlemmet du ønsker å flytte, har opprettet delte koblinger, vil disse koblingene kunne slutte å fungere når medlemmet er blitt flyttet til det nye teamet. Vis de aktive koblingene dine.

Hvordan flytte et teammedlem

Du kan flytte et medlem til et annet team ved å følge instruksjonene for abonnementet ditt som vist under:

1. Logg på med administratorbrukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Konto klikker du på Betrodd team.
  5. Klikk på Flytt medlemmer.
  6. Legg til teamet du ønsker å flytte medlemmene til, og hvilke medlemmer du ønsker å flytte.
  7. Slå La dem beholde tilgang til delte mapper av eller på.
    • Hvis denne innstillingen er slått på, beholder de tilgang til egne filer og mapper, samt alle mapper som er delt med dem. De mister tilgang til alle teammapper og alt som ikke er delt direkte med dem.
    • Hvis denne innstillingen er slått av, beholder de tilgang til egne filer og mapper, men de mister tilgang til teammappene og alt som ikke er delt direkte med dem.
  8. Klikk på Fortsett.
  9. Klikk på Begynn flytting.
  1. Logg på med administratorbrukernavn og -passord.
  2. Klikk på Virksomhetspanel i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Flytt medlemmer.
  5. Legg til teamet du ønsker å flytte medlemmene til, og hvilke medlemmer du ønsker å flytte.
  6. Slå La dem beholde tilgang til delte mapper av eller på.
    • Hvis denne innstillingen er slått på, beholder de tilgang til egne filer og mapper, samt alle mapper som er delt med dem. De mister tilgang til alle teammapper og alt som ikke er delt direkte med dem.
    • Hvis denne innstillingen er slått av, beholder de tilgang til egne filer og mapper, men de mister tilgang til teammappene og alt som ikke er delt direkte med dem.
  7. Klikk på Fortsett.
  8. Klikk på Begynn flytting.
highlight icon

Obs! Medlemmet du flytter vil fortsatt ha tilgang til det opprinnelige teamets filer og mapper helt til flyttingen er fullført, uavhengig av det nye teamets retningslinjer for deling.

Feilsøk problemer når du flytter medlemmer

Dette er noen av grunnene til at du kan støte på problemer når du flytter medlemmer:

• Teamet du ønsker å flytte medlemmer til, er over grensen for antall lisenser eller har ikke nok gratislisenser. Hvis du vil flytte flere medlemmer til dette teamet, må du legge til flere lisenser.
  • Teamet du ønsker å flytte medlemmer til, bruker en inkompatibel versjon av Dropbox team. For å kunne flytte medlemmer til dette teamet må du kontakte kundestøtten hos Dropbox.
  • Det pågår for øyeblikket en flytting. Hvis du eller en annen administrator har satt i gang en flytting, må du vente til denne flyttingen er fullført før du starter en annen. Hvis du vil sjekke statusen til en flytting, logger du på dropbox.com og klikker på Vis oppgaver øverst til høyre.
  • Medlemmet du ønsker å flytte, kan være under juridisk behandlingsstopp. Du kan ikke flytte medlemmer som er under juridisk behandlingsstopp.