Slik redigerer og deler du opptak med Dropbox Capture

Du kan organisere opptak gjort med Dropbox Capture i samlinger som kan deles via koblinger. Du kan også redigere og dele individuelle opptak på capture.dropbox.com og Dropbox Capture-skrivebordsappen.

Slik ser og organiserer du opptakene dine

Du kan se opptakene dine gjort med Dropbox Capture gjennom capture.dropbox.com og Dropbox Capture-skrivebordsappen på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac). Du kan også legge til flere opptak i en samling. Samlinger kan deles via koblinger eller via en Dropbox-teamkonto.

Når du viser eller redigerer et Capture-opptak i nettleseren din, kan du klikke på Legg ved kobling i høyre sidefelt for å legge til relevante koblinger til prosjektet ditt.

Kommentarer kan legges igjen på opptak gjennom capture.dropbox.com ved å skrive et notat i boksen «Fortell oss hva du synes …» under et opptak og klikke på Legg inn. Du vil bli varslet via e-post når det kommer en kommentar til et av opptakene dine.

Slik redigerer du Capture-videoer

Du kan velge bestemte deler av videoene dine som skal fjernes eller trimme videoen til ønsket lengde eller segment.

Slik redigerer du videoer laget med Dropbox Capture:

1. Åpne videoen via capture.dropbox.com.
  2. Klikk på Rediger video i høyre sidefelt på skjermen.
    • Du kan også åpne Dropbox Capture-skrivebordsappen fra oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac), holde markøren over en video og klikke på sakseikonet for å redigere.
  3. Bruk kontrollene nederst i vinduet for å velge en del av videoen.
  4. Avhengig av hva du vil gjøre, klikker du på Behold utvalget eller Slett utvalget.
  5. Klikk på Lagre endringer
    • Du kan klikke på Avbryt når som helst for å endre videoen tilbake til dens opprinnelige tilstand.

Når de er lagret, vil redigerte videoer erstatte den originale filen.

Opptak kan gis nytt navn ved å klikke på blyantikonet til høyre for filnavnet.

Merk: Kunder med Dropbox Basic-, Plus- og Family-abonnementer kan redigere videoer på fem minutter eller mindre. Kunder på Dropbox Professional, Standard, Advanced og Enterprise kan redigere videoer av hvilken som helst lengde.

Slik deler du bildene dine

Etter at du har opprettet et opptak med Dropbox Capture, vil en kobling til det kopieres til utklippstavlen og en kopi lagres i «Capture»-mappen på Dropbox-kontoen din.

For å dele opptak fra capture.dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com
  2. Gå til capture.dropbox.com.
  3. Åpne opptaket du vil dele.
  4. Velg seertillatelser fra rullegardinmenyen øverst til høyre på skjermen
    • Tillatelsesalternativer vil være Alle som har koblingen, Teammedlemmer eller Bare meg.
  5. Klikk på den blå Kopier kobling-knappen øverst til høyre på skjermen.
  6. Del koblingen til opptaket ditt.

For å dele opptak fra Dropbox Capture-skrivebordsappen:

1. Åpne Dropbox Capture-skrivebordsappen.
  2. Hold markøren over det nylige opptaket du vil dele.
  3. Klikk på ikonet Kopier kobling.
  4. Del koblingen til opptaket ditt.

Hvis du deler en Dropbox Capture-kobling via Slack, kan seeren velge mellom å se opptaket i Slack eller åpne det i en ny nettleserfane. Hvis de vil se Capture-opptak i Slack, må de følge autentiseringsinstruksjonene for å koble Slack til Dropbox Capture.

Slik kobler du Slack fra Capture:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  4. Klikk på Dropbox Capture.
  5. Klikk på Koble fra.

Merk: Dette vil koble fra gjeldende Capture-økter. Dette betyr at du må logge på Capture igjen via nettleseren eller skrivebordsappen.

Slik ser du hvem som har sett opptakene dine

Du kan se hvem som har sett på videoer du har laget med Dropbox Capture.

Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Gå til capture.dropbox.com.
  3. Åpne et opptak.
  4. Klikk på sett-knappen øverst til høyre på skjermen.

Du vil også bli varslet via e-post når noen ser en video du har laget.

Merk: Du kan slå av e-postvarsler ved å åpne Innstillinger i Dropbox Capture-skrivebordsappen og slå av Bli varslet når noen ser.