Slik bruker du funksjonen Email to Dropbox

Med Email to Dropbox kan du og dine betrodde kontakter videresende e-postvedlegg direkte til Dropbox-kontoen din ved å bruke en unik e-postadresse.

Maksimalt 100 vedlegg kan legges til per e-post, men den totale størrelsen på filvedleggene kan ikke overskride 20 MB.

Merknader

• Noen e-postleverandører kan ha lavere grenser for filstørrelser.
  • E-postleverandører som bygger inn filer i stedet for å legge dem ved, støttes ikke, som for eksempel MacMail.

Slik konfigurerer du en unik e-postadresse

Hvis du har en teamkonto, må administratoren din skru på Email to Dropbox før du kan konfigurere en unik e-postadresse. Hvis administratoren din allerede har slått det på, eller hvis du har et individuelt abonnement, kan du konfigurere en unik e-postadresse:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konfigurer ved siden av E-post til Dropbox.
    • Merk: Du kan også konfigurere Email to Dropbox fra App Center.
  5. Klikk på Opprett en e-postadresse i vinduet som vises.
  6. Klikk på Ferdig.

Du får en e-post fra den unike e-postadressen din med noen tips om hvordan du kommer i gang. Vi anbefaler å lagre denne adressen i kontaktene dine for enkel tilgang.

Alle filvedlegg som videresendes til den unike e-postadressen din vil vises i en privat «e-postvedlegg»-mappe i Dropbox-kontoen din. Du kan dele «e-postvedlegg»-mappen på samme måte som du kan dele en hvilken som helst annen fil eller mappe.

Obs! Alle kan sende filvedlegg til Dropbox-kontoen din med denne adressen. Del den bare med folk du stoler på.

Slik endrer du den unike e-postadressen

Slik endrer du den unike e-postadressen:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Bla ned og klikk på Få ny adresse ved siden av Email to Dropbox.
  5. Klikk på Lagre endringer.
    • Obs! Endrer du adressen, deaktiveres den tidligere unike e-postadressen din.

Hvordan slå av Email to Dropbox

For å slå av Email to Dropbox:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Bla ned og klikk på Slå av ved siden av Email to Dropbox.
  5. Klikk på Ja.

Administratorer: Slik slår du på eller av Email to Dropbox for teamet ditt

Merk: Bare teamadministratorer kan slå på eller av Email to Dropbox for teamkontoer.

For å slå Email to Dropbox på eller av for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Filanmodninger under Ekstra innstillinger.
  5. Dra knappen ved siden av Email to Dropbox til eller Av.

Når funksjonen er slått på, kan teammedlemmer opprette unike e-postadresser de kan videresende vedlegg til, ved å følge instruksjonene ovenfor, i avsnittet «Hvordan konfigurere en unik e-postadresse.»