Slik bruker du organisering av flere filer for å sortere Dropbox-filer

Denne funksjonen er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere på dropbox.com.

Organisering av flere filer hjelper deg med å ordne Dropbox-innholdet ditt. Funksjonen organiserer filene dine ved å bruke alternativer som dato, søkeord eller filaktivitet. Den brukes for å sortere filer i både automatiserte og ikke-automatiserte mapper.

Slik bruker du funksjonen for å organisere flere filer

Gjør følgende for å bruke funksjonen for filene dine på dropbox.com:

1. Logg deg inn på dropbox.com.
  2. Åpne mappen du vil organisere.
  3. Klikk på «…» (tre horisontale prikker) øverst på skjermen.
  4. Klikk på Organisering av flere filer.
  5. Velg grupperingsalternativet du vil bruke.
    • Du kan velge mellom følgende:
      • Inaktivitet: Alt innhold som ikke er brukt nylig, blir da gruppert. Du kan velge tidsrammen for inaktivitet fra nedtrekksmenyen.
      • Måned: Innholdet grupperes basert på hvilken måned det ble lagt til i kontoen. Du kan velge å ekskludere den inneværende måneden.
      • År: Innholdet grupperes basert på hvilket år det ble lagt til i kontoen din. Du kan velge å ekskludere det inneværende året.
      • Søkeord: Innholdet organiseres etter et valgt søkeord og flyttes deretter til en mappe du har valgt.
  6. Klikk på Forhåndsvisning.
    • Da åpnes en forhåndsvisning som viser hvordan mappen vil se ut etter at organiseringen er fullført.
    • Fra forhåndsvisningen kan du velge bort eventuelle filer du ikke vil ha med i grupperingen.
    • For å bruke organisering av flere filer for filer som er flyttet til mappen, merker du av i boksen ved siden av Bruk regelen hver gang en ny fil legges til i denne mappen.
  7. Klikk på «Bruk».

Merk: Hvis organisering av flere filer ble brukt ved et uhell, kan det angres ved å klikke på Angre i panelet som vises nederst på skjermen.