Hva du kan gjøre hvis lydfiler eller videoer ikke vil spilles av på Dropbox-mobilappen

Hvis video- eller lydfilen ikke spilles av i Dropbox-mobilappen, sjekker du følgende:

Sørg for at du har en tredjepartsapp på mobilenheten som kan spille av dette filformatet.

• Dropbox-mobilappen bruker tredjeparts (ikke-Dropbox) mediespillere på mobilenheten din til å spille av video- og lydfiler
  • Hvis du ikke vil laste ned en tredjepartsapp som kan spille av filtypen, kan du i stedet bruke et program som kan konvertere filer (for eksempel Handbrake-skrivebordsprogrammet) til et spillbart format

Forsikre deg om at du er tilkoblet Internett (mobildata eller Wi-Fi).

• Hvis du ikke er tilkoblet, må du laste ned filen for frakoblet bruk før du kobler fra
  • Apple-enheter: Apple konverterer de fleste filer til et spillbart format uten å bruke en annen app, så lenge du er tilkoblet Internett (ved hjelp av protokollen Apple HTTP Live Streaming (HLS)
    • Hvis du ikke er tilkoblet Internett, må du laste ned en tredjepartsapp som kan spille av denne filtypen