Hvordan prioritere hvilke filer som skal synkroniseres først

Hvis du har en Dropbox Plus-, Professional- eller Business-konto, kan du prioritere en fil for synkronisering før andre filer synkroniseres med Dropbox-appen på datamaskinen din.

Obs! Du kan ikke prioritere mapper eller pakkede filer.

Mens en fil synkroniseres, kan du prioritere den i køen:

1. Klikk på Finder (Mac) eller Start (Windows), og klikk deretter på Dropbox-mappen.
  2. Dra filen du vil skal synkroniseres og slipp den i Dropbox-mappen.
  3. Når du ser det blå synkroniseringsikonet, høyreklikker du på filen og velger Synkroniser nå.
  4. Denne filen vil prioriteres over alle filer du ikke har valgt å Synkronisere nå.

Obs! Hvis du oppretter en delt kobling til en fil, vil den automatisk legges til i køen med prioriterte filer.