Slik sjekker du om Dropbox-filene dine synkroniseres

Dropbox-skrivebordsappen må oppdateres (synkroniseres) når du legger til eller oppdaterer filer i Dropbox. Denne artikkelen forklarer hvordan du sjekker om filene dine synkroniseres, hva synkroniseringsstatusen deres er, og i hvilken rekkefølge de synkroniseres. Du kan også lære hvordan du pauser og gjenopptar synkroniseringen.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å synkronisere filer.

Sjekk synkroniseringsstatusen til filer i Dropbox-skrivebordsappen

Slik sjekker du synkroniseringsstatusen til alle filer og mapper:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Nederst i vinduet som vises, er det en linje med teksten Alle filene dine er oppdatert, Synkroniserer [filnavn], Synkroniserer [x] filer eller Synkronisering stanset til [x].

Slik sjekker du synkroniseringsstatusen til en bestemt fil eller mappe:

1. Åpne Dropbox-mappen i Filutforsker (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Finn filen eller mappen du vil sjekke.
    • Merk: Du kan bruke søkefeltet øverst til høyre for å finne filen eller mappen.
  3. Se på synkroniseringsikonet ved siden av filen eller mappen. Finn ut mer om de forskjellige synkroniseringsikonene og hva de betyr.

Sjekk hvilken rekkefølge filene synkroniseres i

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på fanen Synkroniseringshistorikk nær toppen.
  3. Hvis filene synkroniseres, vises de i rekkefølgen de synkroniseres i.

Prioriter synkroniseringen av en fil

1. Følg trinnene ovenfor for å åpne Synkroniseringshistorikk-fanen.
  2. Hold musepekeren over filen du vil synkronisere.
  3. Klikk på Synkroniser som neste.