Administratorer: Slette teamfiler eksternt fra enheten til et teammedlem

Oppdatert Oct 10, 2023
Administratorer kan foreta ekstern sletting av alle teamfiler fra enheten til et bestemt teammedlem. Dette anbefales hvis et teammedlem ikke lenger er medlem av teamet, eller hvis en enhet har gått tapt eller har blitt stjålet.

Finn ut mer om ekstern sletting eller hvordan du sletter en enhet eksternt hvis du er et teammedlem eller har et Plus-, Family-, Professional- eller Essentials-abonnement.
highlight icon

Merknader:

Slik sletter du filer eksternt fra enheten til et teammedlem:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på navnet til medlemmet som har filer du vil slette eksternt.
  5. Under Enheter klikker du på X ved siden av enheten du vil fjerne.
  6. Merk av Slett filer fra Dropboxen til [organisasjonsnavn] neste gang denne datamaskinen kobler seg til.
    • Hvis du ikke ser dette, og enheten er en telefon eller et nettbrett, går du videre til neste trinn. Filer kan ikke synkroniseres til telefoner og nettbrett, selv om de har blitt gjort tilgjengelige i frakoblet modus, så du trenger ikke slette dem eksternt. Hvis du følger disse trinnene, fjerner du fortsatt tilgang til filene i kontoen med denne enheten ved å logge av teammedlemmet eksternt.
  7. Klikk på Logg av.
highlight icon

Merk: Hvis de har installert Dropbox Paper-appen, kan du også logge dem ut av Paper-appen eksternt. Dette vil da fjerne tilgang til filene deres fra enheten.

Sjekke status for ekstern sletting av teammedlemfiler

Slik sjekker du status for ekstern sletting av filene:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Åpne Medlemmer -fanen og klikk på teammedlemmets navn. Eller, hvis du har slettet brukerkontoen fra teamet allerede, klikker du på fanen Slettede medlemmer  og deretter på medlemmets navn.
  4. Under Sletting pågår finner du enheten og dens Enhetsstatus.

Finn ut mer om hver status for ekstern sletting.