Ekstern sletting av Dropbox fra et teammedlems forsvunne eller stjålne enhet

Som administrator for et Dropbox Business-team, kan du bruke ekstern sletting til å slette Dropbox-mappen fra en enhet som et teammedlem har koblet til Dropbox. Ekstern sletting er nyttig hvis enheten til et teammedlem mistes eller blir stjålet.

Når en administrator bruker ekstern sletting, er det kun den jobbrelaterte Dropbox-mappen som slettes. Hvis du trenger å foreta ekstern sletting av en privat Dropbox-konto, må du gjøre det i tillegg.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør ekstern sletting enkelt.

Hvordan eksternt slette enheten til et teammedlem

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på navnet til medlemmet som eier enheten du ønsker å fjerne forbindelsen til.
  5. Under Enheter klikker du på X ved siden av enheten du ønsker å fjerne.
  6. I sprettoppvinduet markerer du Slett filer fra [Organisasjonens navn Dropbox] neste gang datamaskinen kobler seg på og klikk så Fjern forbindelse.

Obs! Hvis du har Dropbox Paper-appen installert, må du også koble fra Paper-kontoen din