Aankomende wijzigingen in je Dropbox Business-team

Als je een Dropbox Business-gebruiker bent, heb je mogelijk 7 dagen van tevoren een e-mailmelding van ons ontvangen over de aankomende upgrade van je Business-account naar de nieuwste versie. Deze upgrade zorgt ervoor dat je materiaal eenvoudiger kunt ontvangen en organiseren.

Je kunt de upgradedatum wijzigen door op de koppeling in de e-mail te klikken. Als je niets doet, zeggen we je Business-teamaccount op, 7 dagen nadat je de e-mail hebt ontvangen. Iedereen in je team krijgt toegang tot je nieuwe teamruimte. Bovendien:

• heeft elk teamlid nu een eigen persoonlijke map, een 'teamledenmap';
  • worden bestaande teammappen naar de teamruimte verplaatst;
  • wordt al het andere materiaal, inclusief gedeelde mappen, verplaatst naar de teamledenmappen van de betreffende leden;

blijven al je bestands- en mapmachtigingen ongewijzigd, ongeacht je beslissing om je nu te registreren voor de upgrade of deze uit te stellen. We verwijderen geen bestanden uit je Dropbox-account.

Veelgestelde vragen

Zijn er extra kosten verbonden aan deze upgrade?

De upgrade naar de nieuwste versie van Dropbox Business is gratis.

Hoe bereid ik me voor op de upgrade als beheerder van een Dropbox Business-team?

Als je verantwoordelijk bent voor het beheer van het account van je team, ontvang je een e-mail met de datum en het tijdstip van de geplande accountupgrade. Gedurende deze periode mogen de leden van je team géén wijzigingen aanbrengen in bestanden in hun Dropbox-accounts.

De avond voorafgaand aan de migratie moeten alle leden in je team:

1. alle geopende apps sluiten en hun apparaten opnieuw opstarten;
  2. alle apps sluiten die automatisch zijn geopend bij opnieuw opstarten;
  3. de Dropbox-desktopapp 's nachts actief laten.

Je krijgt een melding zodra de upgrade is voltooid en je teamleden weer toegang hebben tot hun accounts.

Wat als ik nu nog niet klaar ben om te upgraden?

Als je nog niet klaar bent om je account te upgraden, kunt je de upgrade maximaal 30 dagen uitstellen. Je kunt de datum van de upgrade wijzigen mits je dit aangeeft vóór de deadline die in je e-mail staat vermeld. We sturen je nog een herinnering als de datum nadert.