Foton på webben: en översikt

Foton på webben är endast tillgängligt på planerna Dropbox Basic, Plus, Family och Professional.

Med Foton kan du visa, komma åt och organisera alla foton eller videor du laddar upp till ditt Dropbox-konto på en plats.

• Logga in på dropbox.com och klicka på Foton i sidomenyn till vänster för att öppna Foton på Dropbox webbplats.

Alla uppladdade filer som är större än 15 kB med följande tillägg visas i Foton:

• Foton (.jpg, .jpeg, .png, .heic, .tif, .tiff)
  • Videor (.3gp, .3gpp, .3gpp2, .asf, .avi, .dv, .flv, .m2t, .m4v, .mov, mkv, .mp4, .mpg, .mpeg, .mts, .oggtheora, .ogv, .rm, .ts, .vob, .wmv, .webm)

Du kan öppna, ladda ner, flytta, kopiera, radera, stjärnmärka, kommentera på och visa versionshistoriken för foton och videor i Foton precis som med alla andra filer i Dropbox. Gör det genom att hålla markören över fotot eller videon och klicka på kryssrutan. Åtgärderna du vidtar visas högst upp på sidan.

Obs! Alla åtgärder du vidtar för ett foto eller video i Foton kommer även påverka den filen i ditt Dropbox-konto.

Så här filtrerar och sorterar du foton och videor

Du kan filtrera foton och videor efter filtyp och stjärnmärkning. För att göra detta klickar du på Alla objekt, Foton, Videor eller Stjärnmärkt ovanför dina foton.

Du kan sortera dina foton och videor efter år, månad eller dag. För att göra detta klickar du på År, Månad eller Dagar ovanför dina foton. Klicka på tidslinjen till höger på sidan för att snabbt komma åt foton efter datum.

Så här ändrar du storlek på miniatyrbilderna för foton och videor

Du kan ändra storleken på miniatyrbilderna för dina foton eller videor för att ändra hur de visas. För att göra detta klickar du på "+" (plustecknet) eller "-" (minustecknet) ovanför dina bilder.