Så här redigerar du en video i Dropbox

Uppdaterat Dec 01, 2023
Du kan trimma, beskära, vända och rotera videor som lagras i ditt Dropbox-konto och spara de nya versionerna och dela dem.
highlight icon

Obs

• Videon måste vara mindre än 512 MB.
  • Videon måste vara kortare än fem minuter.
  • Videon måste vara längre än 1 sekund.
  • Videons upplösning måste vara lägre än 4K.
  • För närvarande är funktionen endast tillgänglig för MOV, MP4, M4V, MPG, MKV, MJPEG och AV1.

Så här redigerar du en video

highlight icon

Obs! Du kan endast redigera video på dropbox.com.

Så här redigerar du videor i Dropbox:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Alla filer i den vänstra sidomenyn.
  3. Klicka på namnet på en video för att visa en förhandsvisning. Läs mer om hur du förhandsgranskar filer.
  4. Klicka på Redigera högst upp i förhandsvisningen eller använd redigeringsfunktionen i verktygsfältet.
  5. Gör dina ändringar:
    • Rotera: Klicka på roteringsikonen (ruta med pil) längst ner på spelaren för att rotera till vänster eller höger.
    • Vänd: Klicka på ikonen för att vända vertikalt (ruta som delas med en horisontell linje) längst ner i spelaren för att vända videon vertikalt. Klicka på ikonen för att vända horisontellt (ruta som delas med en vertikal linje) längst ner i spelaren för att vända videon horisontellt.
    •  Beskär: Klicka och dra ramen runt videon.
    • Trimma: Klicka och dra början eller slutet av klippet på fältet längst ner i spelaren.
    •  Klicka på Transkribera för att generera transkribering för videor med tal.
    • Klicka på Dropbox AI för att snabbt sammanfatta material och få information om dina filer. Läs mer om hur du använder Dropbox AI i en filförhandsvisning
  6. När du är klar trycker du på Spara.
    • Klicka på Spara en kopia för att spara en ny kopia och behålla den ursprungliga versionen. Lägg sedan till ett namn för kopian, välj den mapp du vill spara den i och klicka på Spara kopia för att bekräfta.
    • Skriv över den ursprungliga versionen genom att klicka på Ersätt original. Bekräfta genom att klicka på Ersätt original.