Når en brugers konto deaktiveres:
- Brugeren kan ikke længere logge på.
- Brugerens links deaktiveres.
- Der er stadig adgang til brugerens teamdokumenter.
- Kan ejere/administratorer stadig se brugerens tidligere besøgsdata.
- Brugeren fjernes fra dit DocSend-abonnement.
For at undgå at miste adgangen til brugerens links og Spaces skal administratorer eller ejere overføre ejerskabet til en anden bruger, når de deaktiverer brugeren. Administratorer og ejere vil se en liste over berørte links og Spaces, før de bekræfter deaktiveringen.
Sådan deaktiverer du en bruger:
- Log på docsend.com.
- Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
- Klik på Indstillinger.
- Klik på Virksomhed.
- Klik på Brugere.
- Klik på
(flere indstillinger) ud for navnet på den bruger, du ønsker at deaktivere. - Klik på Deaktiver.
- For at overføre ejerskabet af brugerens links eller Spaces skal du klikke på Overfør og fortsæt og derefter klikke på Deaktiver og overfør.
- Hvis du vil deaktivere uden at overdrage ejerskabet, skal du klikke på Spring over og derefter på Fortsæt.
- Hvis brugeren ikke ejer nogen links eller Spaces, skal du klikke på Deaktiver.