Slik deaktiveres en brukers konto:
- Brukeren kan ikke lenger logge på.
- Brukerens lenker er deaktivert.
- Brukerens teamdokumenter er fortsatt tilgjengelige.
- Brukerens historiske besøksdata er fortsatt synlige for eiere/administratorer.
- Brukeren fjernes fra DocSend-abonnementet ditt.
For å unngå å miste tilgang til brukerens lenker og Space-områder, bør administratorer eller eiere overføre eierskapet til en annen bruker når de deaktiverer brukeren. Administratorer og eiere ser en liste over berørte lenker og Space-områder før de bekrefter deaktiveringen.
Slik deaktiverer du en bruker:
- Logg på docsend.com.
- Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
- Klikk på Innstillinger.
- Klikk på Bedrift.
- Klikk på Brukere.
- Klikk på
(flere alternativer) ved siden av navnet på brukeren du vil deaktivere. - Klikk på Deaktiver.
- Hvis du vil overføre eierskapet til brukerens lenker eller Space-områder, klikker du på Overfør og fortsett og deretter på Deaktiver og overfør.
- For å deaktivere uten å overføre eierskap, klikk på Hopp overog deretter på Fortsett.
- Hvis brukeren ikke eier noen lenker eller Space-områder, klikker du på Deaktiver.