Konverter en Dropbox Business-konto til en Plus- eller Professional-konto

Du kan ændre din Dropbox Business-konto til en Dropbox Plus- eller Professional-konto og beholde alle dine filer og mapper.

Teamadministratorer: Sådan skifter du til Plus eller Professional

Hvis du er Dropbox Business-teamadministrator og vil skifte til en Plus- eller Professional-konto, skal du forlade dit Dropbox Business-team og derefter opgradere til en Plus- eller Professional-konto. Sådan gør du:

1. Gå til administratorpanelet.
  2. Klik på Fakturering.
  3. Klik på Annuller din plan.
  4. Følg meddelelserne.
    • Dette vil ændre dit team til et gratis team, hvor du er administrator, når dit nuværende betalte Dropbox Business-abonnement udløber
    • Du kan se, hvornår dit abonnement slutter, ved at gå til administratorpanelet og klikke på Afregning og derefter på Plan
    • Hvis du har brug for, at ændringen sker hurtigere, skal du kontakte Dropbox-support og bede dem afslutte dit aktuelle abonnement og ændre dit team til et gratis team
  5. Gå til dropbox.com/team, og klik på Forlad team. Din konto ændres til en Dropbox Basic-konto.
    • Hvis du er den eneste administrator af det gratis team, vil denne handling lukke teamet, og alle teammedlemmer får deres konti konverteret til private konti
    • Hvis du er den eneste administrator, kan du bevare teamet ved at flytte det gratis team til en anden administrator først
    • Når du forlader et gratis team, mister du adgangen til teammappen
    • Du kan klikke på “” (tre prikker) ud for en fil eller mappe for at downloade en kopi af den, inden du forlader det gratis team
  6. Gå til opgraderingssiden.
  7. Klik på Opgrader.
  8. Betal med en godkendt betalingsmetode.

Teammedlemmer: Sådan skifter du til Plus eller Professional

Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, og du vil skifte til en Dropbox Plus- eller Professional-konto, skal du skifte til en Basic-konto og derefter opgradere til en Plus- eller Professional-konto. Sådan gør du:

1. Kontakt teamadministratoren, og bed vedkommende konvertere din konto til en privat konto
  2. Din konto ændres til en Basic-konto. Når din konto er ændret til en Basic-konto:
    • Du beholder alle de filer og mapper, du har gemt i din Business-konto
    • Hvis skiftet til en Basic-konto medfører, at du overskrider din lagerkvote, beholder du dine gamle filer, men du kan ikke tilføje eller synkronisere nye filer
    • Du har ikke længere adgang til teamets filer og mapper
  3. Gå til opgraderingssiden.
  4. Klik på Opgrader.
  5. Betal med en godkendt betalingsmetode.

Medlemmer af et gratis team: Sådan skifter du til Plus eller Professional

Hvis du er medlem af et gratis team, og du vil skifte til en Plus- eller Professional-konto, skal du skifte til en Basic-konto og derefter opgradere til en Plus- eller Professional-konto. Sådan gør du:

1. Gå til dropbox.com/team, og klik på Forlad team for at konvertere til en Basic-konto.
  2. Din konto ændres til en Basic-konto. Når din konto er ændret til en Basic-konto:
    • Du beholder alle de filer og mapper, du har gemt i din Business-konto
    • Hvis du er over din nye lagerkvote, når du skifter til Basic, beholder du dine gamle filer, men du kan ikke tilføje eller synkronisere nye filer.
    • Du har ikke længere adgang til teamets filer og mapper
  3. Gå til opgraderingssiden.
  4. Klik på Opgrader.
  5. Betal med en godkendt betalingsmetode.