Sådan nedgraderer du en Dropbox Business-konto til en Plus- eller Professional-konto

Hvis du er Dropbox Business-teamadministrator, kan du nedgradere Dropbox Business-kontoen til en Plus- eller Professional-konto.

Konverter et teammedlems konto til en privat konto

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Vælg fanen Medlemmer.
  4. Klik på tandhjulsikonet ud for navnet på den person, du vil fjerne.
  5. Vælg Slet medlem.
  6. Klik på Konverter i stedet til en personlig Dropbox Basic-konto.
  7. Klik på Konverter konto.

Konverter en teamadministratorkonto til en privat konto

Hvis du vil konvertere en teamadministratorkonto til en privat konto og beholde teamet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Tilføj en anden teamadministrator, og bed vedkommende om at fjerne dig fra teamet.
  3. Opgrader din konto

Hvis du vil konvertere en teamadministratorkonto til en privat konto og nedlægge eller nedgradere teamet:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel på listen til venstre.
  3. Klik på Afregning på listen til venstre.
  4. Vælg, hvorfor du opsiger, og klik på Fortsæt annullering.
  5. Markér alle afkrydsningsfelterne for at bekræfte, at du forstår konsekvenserne af opsigelsen.
  6. Rul ned, og klik på Fuldfør opsigelse. Din konto bliver nedgraderet til Dropbox Basic, når din afregningsperiode slutter.
  7. Når din konto er nedgraderet til Dropbox Basic, kan du opgradere til en Plus- eller Professional-konto.

Hvis du ikke vil vente med at ændre din kontostatus, til din afregningsperiode slutter, kan du kontakte Dropbox-support for at få nedgraderingen til at træde i kraft med det samme.

Dropbox Business-teammedlemmer

Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team og vil skifte til en Plus- eller Professional-konto:

1. Kontakt teamadministratoren, og bed vedkommende konvertere din konto til en privat konto.
  2. Du skifter til en Basic-konto med alle de filer og mapper, du havde i din Business-konto, og har ikke længere adgang til teamets delte filer og mapper.
  3. Gå til opgraderingssiden.
  4. Klik på Opgrader din Dropbox, og følg anvisningerne.

Medlemmer af gratis Dropbox-teams

Hvis du er medlem af et gratis team og vil skifte til en Plus- eller Professional-konto:

1. Gå til opgraderingssiden
  2. Klik på Opgrader din Dropbox.
  3. Følg anvisningerne for at konvertere din konto.