Det skal du gøre, hvis dine filer er blevet beskadiget eller omdøbt af ransomware

Hvis din konto er blevet inficeret med ransomware, er der et par ting, du kan gøre for at sikre, at din konto er sikker.

1) Afbryd forbindelsen fra Dropbox til enheden

Afbryd forbindelsen til den inficerede enhed, der er forbundet med din Dropbox-konto. Hvis du ikke ved, hvilken enhed der er inficeret, kan du afbryde forbindelsen til alle enheder.

2) Gendan de ønskede filer eller mapper

Hvis du skal gendanne en enkelt fil:

1. Gå til siden med din fils versionshistorik.
  2. Vælg en version af filen fra før, den blev inficeret af ransomware.
  3. Klik på Gendan.

Hvis du skal gendanne et stort antal filer:

3) Forbind din enhed igen

Se, hvordan du forbinder din enhed igen

Inden du forbinder din enhed igen, anbefaler vi, at du gør følgende:

• Sørg for, at din enhed er fri for malware
  • Slet Dropbox-mappen med de filer, der blev krypteret
    • Når du forbinder din enhed igen, downloader du de gendannede filer fra Dropbox i stedet for de krypterede

Kontakt os, hvis du stadig er bekymret for din Dropbox-konto. Så gør vi vores bedste for at hjælpe dig.