Jeg kan ikke få adgang til Dropbox på Krim, i Nordkorea eller i Syrien

Opdateret Oct 10, 2023
person icon

Oplysningerne i denne artikel henvender sig til kunder på betalte Dropbox-planer.

Hvis du ikke kan få adgang til dropbox.com eller Dropbox Paper, eller hvis Dropbox' computer- eller mobilapp ikke kan indlæse eller synkronisere din Dropbox-konto, kan det skyldes, at du forsøger at få adgang til Dropbox fra et sted med begrænset adgang. Dette påvirker brugere med følgende planer:

• Dropbox Plus
  • Dropbox Family
  • Dropbox Professional
  • Det vigtigste om Dropbox
  • Enhver af Dropbox-teamplanerne (Standard, Business, Advanced, Business Plus, Enterprise eller Education)

Hvorfor er min adgang begrænset?

I overensstemmelse med gældende handelssanktioner og krav om embargo understøtter Dropbox (ligesom andre lignende organisationer) ikke adgang til nogle af vores tjenester i visse lande eller regioner, som på Krim, i Nordkorea og i Syrien.

Hvis du har Dropbox Plus, Family, Professional, Essentials, Standard, Advanced, Business, Business Plus, Education eller Enterprise, og du befinder dig i et af disse områder, kan du ikke få adgang til din Dropbox-konto. Begrænsningen gælder, uanset om du bor i områderne eller rejser til dem midlertidigt.

Hvad der sker, når jeg er i et land eller en region med begrænset adgang?

Hvis du har Dropbox Plus, Family, Professional, Essentials, Standard, Advanced, Business, Business Plus, Education eller Enterprise, og du forsøger at få adgang til vores tjeneste fra et land eller et område med restriktioner, kan du opleve se følgende:

Hvis du er logget på dropbox.com, når du rejser ind i et land eller et område, der er underlagt restriktioner, bliver du automatisk logget af, og du bliver bedt om at logge på igen. Logon vil mislykkes, og du vil gentagne gange få vist meddelelsen "Log på, eller tilmeld dig for at få adgang til denne side", hver gang du forsøger igen. Du kan også se, at Dropbox forsøger at indlæse, og at meddelelsen "Der opstod et problem med at gennemføre anmodningen" vises.

Hvis du ikke allerede var logget på, men forsøger, opdateres siden, og du bliver bedt om at logge på Dropbox igen. Logon bliver dog ikke gennemført.

Hvis du allerede er logget på Dropbox-mappen på din computer, når du rejser ind i et land eller en region, der er underlagt restriktioner, stoppes synkroniseringen af mappen med Dropbox. Hvis du forsøger at uploade eller synkronisere filer til Dropbox, vil du se meddelelsen "Opretter forbindelse" eller "Synkroniserer", men hverken upload eller synkronisering bliver gennemført.

Hvis du ikke er logget på Dropbox-mappen, når du rejser ind i et land eller en region, der er underlagt restriktioner, står der "Starter" i appen, men handlingen gennemføres ikke.

Hvis du forsøger at få adgang til en Dropbox-mobilapp fra et land eller en region med begrænset adgang, vil upload og synkronisering ikke blive gennemført.

De filer, som du tidligere har downloadet til din mobilenhed, vil være tilgængelige, mens cachelagrede filer (som ligner) ikke vil være tilgængelige.

Hvad kan jeg gøre for at få adgang igen?

Disse begrænsninger gælder kun, hvis du forsøger at få adgang til Dropbox fra disse lande eller regioner. Du kan få adgang til din Dropbox-konto igen, når du bruger Dropbox-tjenesten på et område uden disse begrænsninger.

Er mine data sikre, selvom min adgang er begrænset?

Ja. Dine data forbliver sikre i Dropbox, selvom ikke du kan få adgang til dem.

Min konto er blokeret, men jeg befinder mig ikke i et land eller en region med begrænset adgang. Hvad skal jeg gøre?

Hvis din adgang er blokeret, men du ikke befinder dig i et land eller en region med begrænset adgang, kan du prøve at kontakte Dropbox-support. Men du skal vide, at vi under ingen omstændigheder kan fjerne blokeringen af adgang, hvis du befinder dig i et land eller en region med begrænset adgang. Den eneste måde at få adgang til Dropbox igen er at forlade det område, hvor begrænsningen gælder.