Sådan prioriterer du, hvilke filer der skal synkroniseres først

Hvis du har en Dropbox Plus-, Professional- eller Business-konto, kan du prioritere en fil til synkronisering forud for anden synkronisering med Dropbox-appen på computeren.

Bemærk! Du kan ikke prioritere mapper eller pakkefiler.

Når en fil synkroniseres, kan du prioritere den i køen:

1. Klik på Finder (Mac) eller Start (Windows), og klik derefter på din Dropbox-mappe.
  2. Træk og slip den fil, du vil synkronisere, til din Dropbox-mappe.
  3. Når der vises et blåt synkroniseringsikon på filen, skal du højreklikke på filen og vælge Synkroniser nu
  4. Filen prioriteres over alle de filer, du ikke har valgt til Synkroniser nu.

Bemærk! Hvis du opretter et delt link til en fil, bliver den automatisk tilføjet køen med prioriterede filer.