Sådan kontrollerer du, om dine Dropbox-filer synkroniseres

Dropbox-computerappen skal opdatere (eller "synkronisere"), når du tilføjer eller opdaterer filer i Dropbox. I denne artikel beskrives det, hvordan du kan kontrollere, om dine filer synkroniseres, hvad deres synkroniseringsstatus er, og hvilken rækkefølge de synkroniseres i. Du kan også se, hvordan du stopper og fortsætter synkroniseringen.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Kontrollér synkroniseringsstatussen for dine filer i Dropbox-computerappen

Sådan kontrollerer du synkroniseringsstatussen for alle filer og mapper:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Nederst i det viste vindue er der en linje med teksten Dine filer er opdateret, Synkroniserer [filnavn], Synkroniserer [x] filer eller Synkroniseringen er sat på pause indtil [x].

Sådan kontrollerer du synkroniseringsstatussen for en bestemt fil eller mappe:

1. Åbn Dropbox-mappen i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Find den fil eller mappe, du vil kontrollere.
    • Bemærk! Du kan bruge søgelinjen øverst til højre til at finde filen eller mappen.
  3. Se synkroniseringsikonet ud for filen eller mappen. Få mere at vide om de forskellige synkroniseringsikoner, og se, hvad de betyder.

Se den rækkefølge, dine filer synkroniseres i

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på fanen Synkroniseringshistorik nær toppen.
  3. Hvis filerne synkroniseres, vises de i den rækkefølge, de synkroniseres i.

Prioriter en fil til at blive synkroniseret som den næste

1. Følg vejledningen herover for at åbne fanen Synkroniseringshistorik
  2. Peg på den fil, der skal synkroniseres som den næste.
  3. Klik på Synkroniser som det næste.