Kontrollér, om dine Dropbox-filer synkroniseres

Dropbox-computerappen skal opdateres (eller “synkroniseres”), når du har tilføjet filer i Dropbox, eller hvis du har ændret filer i Dropbox. I denne artikel beskrives det, hvordan du kan kontrollere, om dine filer synkroniseres, hvad deres synkroniseringsstatus er, og hvilken rækkefølge de synkroniseres i. Hvis du vil lære, hvordan du stopper synkroniseringen midlertidigt og fortsætter synkroniseringen igen, skal du se denne artikel.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Kontrollér synkroniseringsstatussen for dine filer i Dropbox-computerappen

Du kan kontrollere synkroniseringsstatussen for en fil eller mappe i Dropbox-computerappen ved at åbne Dropbox-mappen i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac) og se ikonet ud for filen. Du kan kontrollere synkroniseringsstatussen for alle filer og mapper i Dropbox-computerappen ved at se Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).

Få mere at vide om de forskellige synkroniseringsikoner, og se, hvad de betyder.

Se den rækkefølge, dine filer synkroniseres i

Du kan se, hvilken rækkefølge dine filer synkroniseres i i synkroniseringskøen. Sådan ser du synkroniseringskøen:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på pilen nederst i vinduet. Din synkroniseringskø vises øverst.

Hvis din synkroniseringskø er tom, betyder det, at alle dine filer og mapper er fuldt synkroniserede. Ellers vises filerne i den rækkefølge, de synkroniseres.

Prioriter en fil til at blive synkroniseret som den næste

Hvis du har en Dropbox Plus-, Family-, Professional- eller Business-plan, kan du prioritere en fil til at blive synkroniseret som den næste i “synkroniseringskøen” i Dropbox-computerappen. Sådan gør du:

1. Se trinnene ovenfor for at åbne synkroniseringskøen.
  2. Peg på den fil i synkroniseringskøen, du vil synkronisere som den næste.
  3. Klik på Synkroniser som det næste.