Er Dropbox længe om at synkronisere? Hvordan løser du problemer med hastigheden?

Du kan kontrollere status for upload og synkronisering af filer til Dropbox på flere måder.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Sådan kontrollerer du status for synkronisering og upload

På din computer

Hvis du vil se status for synkronisering af filer i Dropbox-computerappen, skal du højreklikke (Mac: klikke) på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen. Du kan også se overførselshastigheden, det resterende antal filer og den anslåede resterende tid.

• Du kan på, statusikonerne se, hvilke filer og mapper der stadig overføres.

Få mere at vide om synkronisering med Dropbox. Hvad er det, og hvordan virker det?

På en telefon eller tablet

I Dropbox' mobilapps kan du se forhåndsvisninger af de mest opdaterede filer, men filerne downloades først, når du anmoder om dem.

Hvis du vil downloade eller synkronisere opdateringer til din telefon eller tablet, skal du starte appen og trykke på en fil. Du kan også åbne fanen Offlinefiler. Hvis du ikke kan se den fil, du leder efter, kan du trække nedad for at opdatere filoversigten.

Få mere at vide om status for synkronisering af Dropbox-filer på en mobilenhed.

På Dropbox' website (dropbox.com)

Hvis du redigerer en fil på din computer, telefon eller tablet, bliver ændringerne automatisk synkroniseret til dropbox.com. Hvis den enhed, du redigerede filen på, er offline, eller hvis Dropbox ikke kører på den enhed, virker automatisk synkronisering ikke. Det kan du løse ved at kontrollere følgende:

• Har enheden forbindelse til internettet?
  • Kører Dropbox-appen?
  • Er du logget på den samme Dropbox-konto på din computer, telefon, tablet og dropbox.com?