Kommende opdatering af filsystemet på din Dropbox-teamkonto

Opdateret Jul 09, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en opdatering til teams på Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Oversigt

Dropbox opdaterer strukturen i teammapper, så de er bedre organiseret og nemmere at bruge. I denne artikel finder du en tjekliste med en vejledning til, hvad du skal gøre før migreringen. Vi gennemgår også nogle af de potentielle problemer, som kan opstå som følge af opdateringen. Bemærk, at denne opdatering vil ændre filstier, hvilket kan afbryde API-integrationer.

Grafisk skitsering af organisatoriske ændringer før og efter opdatering af filsystemet

Hvad skal jeg gøre inden opdateringerne af filsystemet?

Sørg for, at alle på teamet følger vejledningen i tjeklisten dagen inden opdateringen for at minimere antallet af problemer før og efter migreringen. Dette inkluderer teamadministratorer, medlemmer og appudviklere. Forvent begrænset adgang, mens opdateringen er i gang.

Tjekliste før migrering

Opdater til den nyeste version af Dropbox på computer og mobil.

• Kontrollér, at Dropbox-computerappen kører version 197 eller nyere. Se, hvordan du opdaterer til den nyeste version.
  • Kontrollér, at Dropbox-mobilappen kører version 380 eller nyere. Se, hvordan du opdaterer apps på Android og iOS.
  • Opdater tredjepartsapps eller tilpassede API-integrationer til den nyeste version for at undgå, at API-kald mislykkes.
  • Hvis du bruger appen Dropbox for Salesforce, skal du kontrollere, at den kører version 1.700 eller nyere.

Administrer filindstillinger og tilladelser for at håndtere ændringer i filstier.

• Kontrollér delingstilladelserne for mapper på øverste niveau i Administrer adgang.
    • Hvis teammedlemmer ikke skal kunne administrere adgangen til en teammappe, skal du ændre Administrer adgang til Kun administrator.
  • Sørg for, at mapper på øverste niveau er navngivet korrekt.
    • Navnene på mapper på øverste niveau vises i filstien for de teammedlemmer, der har adgang til undermapperne.
highlighter icon

Bemærk! Windows-computere har en tegngrænse på 260 tegn i filstier. Hvis grænsen overskrides, kan filerne ikke åbnes. Opdateringen viser den fulde mappesti for at inkludere mappen på øverste niveau, som kan overskride tegngrænsen. Brugere bør bede teamadministratoren om en rapport over mappestier for at bestemme længden på mappestier. De skal derefter:

• Gøre mappenavnet kortere.
  • Flytte undermapper tættere på roden for at udjævne filstrukturen.
  • Indstil regkey i Windows til at tillade lange filstier via gruppepolitikken "Tillad lange Win32-stier". Bemærk, at dette ikke virker med Microsoft 365-filer.

• Ret eventuelle integrationsfilstier fra absolutte til relative.
    • Webadresser i browsere og absolutte links vil ikke virke, hvis filstier ændres. Hvis der skiftes til relativ betyder det, at du ikke behøver at omkonfigurere stierne efter opdateringen, men du kan til enhver tid konfigurere filstierne manuelt efter opdateringen.
  • Hvis du er appudvikler på et team, skal du angive indholdet for teamområdet ved at angive roden vha. "/files/list_folder" med headeren "Dropbox-API-Path-Root" og derefter indstille stien til tomme anførselstegn ("").
    • Hvis en app er afhængig af absolutte stier til teammapper i medlemsmapper, og hvis "Dropbox-API-Path-Root" ikke er indstillet, vil disse teammapper ikke blive fundet gennem disse filstier, når teamet opdaterer.
    • Det virker heller ikke at bruge mappe-id'et til at få adgang til indhold i teammappen, da det kræver den relevante rod. Se, hvordan du opdaterer dine integrationer til denne opdaterede version af Dropbox.

Administrer selektiv synkronisering for teammapper.

• Teamadministratorer bør aktivere selektiv synkronisering for team og slå synkronisering til for teammapper. Selektiv synkronisering for undermapper vil matche mappen på øverste niveau, men selektiv synkronisering for teams er deaktiveret som standard for at undgå synkronisering af brugermapper, som ikke skal synkroniseres.

Hvis selektiv synkronisering slås til, sikrer det, at mapper forbliver synkroniserede på teammedlemmernes computere efter opdateringen, så de har adgang til deres filer på deres computer. Teamadministratorer kan kontrollere rapporten over mappestien for alle teammapper, som de vil ændre til Synkroniser automatisk til medlemmernes computere.

highlighter icon

Bemærk! Teamadministratorer kan kontakte Dropbox-support for at få genereret rapporter over mappestier.

Klargør din enhed til opdateringen.

1. Luk åbne apps, og genstart din enhed.
  2. Luk alle de apps, der automatisk blev åbnet efter genstart af enheden.
  3. Sæt alle genveje og integrationer med tredjepartsapps på pause.
  4. Lad Dropbox-computerappen køre natten over.

Undgå at bruge Dropbox og foretage ændringer i filer under opdateringen for at undgå uventede problemer. Du modtager en meddelelse, når opdateringen er fuldført, og du kan fortsætte med at bruge Dropbox som normalt.

warning icon

Vigtigt! Migreringen kan gå i stå, hvis Dropbox synkroniserer en fil, som bliver brugt af et åbent program eller af Windows Stifinder. Sørg for, at Dropbox-computerappen er opdateret til version 197 eller nyere, og klik på Prøv igen i dialogboksen for at fuldføre migreringen.

Hvad skal jeg gøre efter opdateringen af filsystemet?

Når opdateringen er fuldført, skal teamadministratorer og medlemmer følge tjeklisten til efter migreringen for at sikre, at alle indstillinger er konfigureret korrekt.

Tjekliste til efter migrering

Opdater filstier i tredjepartsautomatisering til det nye Dropbox-mappenavn.

Efter denne opdatering vil navnet på Dropbox-mappen ændres fra "Dropbox[-teamnavn]" til "[Teamnavn] Dropbox".

Vælg, hvilke mapper du vil gøre tilgængelige offline.

Eksisterende teammapper vil som standard anvende indstillingerne for tilgængelighed for nye filer. Kontrollér mapperne efter migreringen for at sikre, at eventuelle mapper, der skal være offline, stadig er det.

magic wand icon

Tip! Vi anbefaler indstillingen Kun online for hurtigere synkronisering.

Administrer selektiv synkronisering for teammapper.

Teammedlemmer skal muligvis aktivere selektiv synkronisering individuelt. Hvis du har fået adgang til en mappe, men den ikke vises i Dropbox-computerappen, skal du slå selektiv synkronisering til for den pågældende mappe. Bed din teamadministrator om en rapport over mappestier for eventuelt at identificere mappen på øverste niveau til dine undermapper.

highlighter icon

Bemærk! Teamadministratorer kan kontakte Dropbox-support for at få oprettet en rapport over mappestier.

Vælg, om teammedlemmer skal kunne oprette teammapper.

Få mere at vide om teammapper.

Kontrollér delingstilladelserne for mapper igen.

Hvis du vil tillade, at teammedlemmer deler undermapper, men ikke teammappen på øverste niveau, skal teamadministratoren indstille Administrer adgang til Kun administrator for mapper på øverste niveau og Teammedlemmer, der kan redigere for undermapper. Disse indstillinger anvendes også på undermapper i strukturen med teammapper, og indstillingen er uafhængig af indstillingerne for indhold på øverste niveau. Få mere at vide om administration af adgangsindstillinger.

Standardindstillingen af Administrer adgangsindstillinger for teammapper afhænger af, hvor teammappen er oprettet.

Eksempel for nye mapper, der oprettes i:

• “/browse” vil blive indstillet til Teammedlemmer, der kan redigere som standard.
  • Indholdsadministration af en administrator indstilles som standard til Kun administrator.

Sådan ændrer du tidspunktet for opdateringen af teamets filsystem

Teamadministratorer kan ændre datoen for opdateringen fra administratorpanelet. Det kan gøres på følgende måde:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Teamprofil.
    • Den planlagte dato for opdateringen vises under Opdatering af filsystem.
  5. Klik på den første rulleliste for at vælge en dato, der er tilgængelig i kalenderen.
  6. Klik på den anden rulleliste for at vælge et tidspunkt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager migreringen?

Generelt stiger varigheden af migreringen lineært i forhold til det samlede antal teammedlemmer i teammappen med flest undermapper. For nogle teams kan det tage flere dage at gennemføre migreringen, men dette gælder kun for teams med usædvanligt store teammappestrukturer.

Hvordan retter jeg fejlen "Dropbox kan ikke synkronisere"?

Hvis du bruger Windows, kan du støde på et problem efter migreringen, hvor synkroniseringen stopper. Hvis du får denne fejl og kontrollerer din synkroniseringsstatus, står der Opdaterer Dropbox-konto eller Opgraderer database. Dette sker, hvis du har åbne apps under opdateringen, som forsøger at bruge Dropbox.

Der er flere måder, du kan prøve at løse dette problem på. Vent et par minutter, efter at du har prøvet alle muligheder, for at tillade, at Dropbox starter synkroniseringen. Hvis Dropbox ikke starter synkronisering efter et par minutter, skal du prøve den næste mulighed:

• Genstart din enhed. Når enheden genstarter, skal du lukke alle apps, før du åbner Dropbox.
  • Log af Dropbox, og log på igen.
  • Log af Dropbox, og omdøb eller slet Dropbox-mappen. Log derefter på igen.

Når problemet er løst, opdateres synkroniseringsstatussen for at vise, at synkronisering er i gang. Hvis der er mange filer, der skal synkroniseres, kan du reducere synkroniseringstiden ved at logge af din Dropbox-konto. Når du logger på igen, skal du konfigurere indstillingerne for selektiv synkronisering til kun at synkronisere de mapper, du har brug for.

Hvad er en privat mappe?

Efter opdateringen af filsystemet vil alle teammedlemmer have en privat mappe. Denne mappe indeholder teammedlemmets filer og de filer, der deles med medlemmet. Du finder mappen under “/[teamnavn] Dropbox/[teammedlemmets navn]”. Se, hvordan du deler indhold med dit team efter opdateringen af filsystemet.

Hvilke andre ændringer sker der med teammapper?

• Teammapper flyttes fra medlemsmapper til Dropbox-teamområdet.
  • Hvis en teammappe omdøbes, ændres navnet for alle.
  • Når du opretter en teammappe, kan du vælge, hvem du vil dele den med, og hvornår.
  • Teammedlemmer kan tilføje indhold i teammapper ved at klikke på Opret eller Upload filer og mapper fra siden Alle filer
    • Alle teamets filer i Dropbox vil blive organiseret i mapper, enten i din medlemsmappe eller i teammapper. Brugere på teamet vil ikke kunne føje filer til teamets rod i Dropbox og skal i stedet føje dem til en mappe.
  • Teamadministratorer kan dele teammapper eksternt med enkeltpersoner og med grupper.
    • For at dele teammapper med personer uden for dit team skal indstillingen Ekstern deling være indstillet til Til. Du kan ændre denne indstilling i administratorpanelet.
  • Hvis du deler en mappe med andre på teamet, vises navnet på filstien i den mappe, du har delt.
    • Hvis du f.eks. beslutter dig for at dele en undermappe med navnet "Sommerkampagne 2024" med et teammedlem, kan vedkommende se filstien til overordnede mapper (f.eks. "Design/Marketing/Sommerkampagne 2024"), selvom vedkommende ikke har adgang til disse mapper. Mappen "Sommerkampagne 2024" vises som en mappe med delvise rettigheder. Alle mappe- og filtilladelser forbliver de samme.

Se, hvordan du deler indhold med dit team efter opdateringen af filsystemet.

Hvilke handlinger kan brugere af mobilappen foretage efter opdateringen af filsystemet?

Brugere af mobilappen kan oprette og dele teammapper, men de skal bruge webbrowseren på en computer til at flytte, slette, omdøbe eller kopiere mapper.