Kommende ændringer på din Dropbox-teamkonto

Hvis du bruger Dropbox Standard, Advanced eller Enterprise, har du muligvis modtaget en e-mail 7 dage før, vi planlægger at opgradere dit teams konto til den nyeste version. I denne opgradering bliver det lettere at hente og organisere dit indhold.

Du kan ændre datoen for opgraderingen ved at klikke på linket i e-mailen. Hvis du ikke foretager dig noget, opgraderer vi dit teams konto 7 dage efter, at du har modtaget e-mailen. Alle på dit team kan nu få adgang til det nye teamområde.

Bemærk!

• Navnet på Dropbox-mappen ændres fra “Dropbox [teamnavn]” til “[Teamnavn] Dropbox”.
  • Eksisterende teammapper, der er delt med Alle på [teamnavn], bliver teammapper i teamområdet på følgende placering:
    • Delt arbejdsområde for /[teamnavn] Dropbox/[Teamnavn]
  • Hvert teammedlem har nu sin egen personlige mappe kaldet en teammedlemsmappe på følgende placering:
    • /[teamnavn] Dropbox/[Teammedlemmets navn]
  • Arkiverede mapper er synlige i teamområdet, men ingen vil kunne få adgang til dem. Administratorer kan flytte eller administrere arkiverede mapper efter opgraderingen på siden Indhold i administratorpanelet.
  • Alt andet indhold, herunder delte mapper, flyttes til hvert medlems teammedlemsmappe.

Uanset om du beslutter, at du vil acceptere eller udskyde opgraderingen, vil alle dine mappe- og filtilladelser forblive uændrede. Vi fjerner ikke nogen filer fra din Dropbox-konto.

Ofte stillede spørgsmål

Koster denne opgradering ekstra?

Opgraderingen til den nyeste version af Dropbox til teams er gratis.

Hvis jeg er administrator på en Dropbox-teamkonto, skal jeg så gøre noget for at forberede opgraderingen?

Hvis du er ansvarlig for at administrere dit teams konto, modtager du en e-mail med tidspunktet for den planlagte opgradering af kontoen. I løbet af denne periode bør teamet ikke foretage ændringer i filerne på deres Dropbox-konti.

Aftenen før opgraderingen bør alle på teamet:

1. Lukke åbne apps og genstarte deres enheder.
  2. Lukke alle apps, der blev startet automatisk efter genstarten.
  3. Deaktivere alle integrationer af apps fra tredjeparter.
    • Bemærk! Disse kan aktiveres igen, så snart opgraderingen er fuldført.
  4. Lade Dropbox-computerappen køre natten over.

Du får vist en meddelelse, når opgraderingen er færdig, og dit team kan bruge deres konti.

Hvad sker der med mine genveje, apps fra tredjeparter og tilpassede API-integrationer?

Dine filer og mapper flyttes under opgraderingen, så alle apps fra tredjeparter og automatiseringer fra integrationer, der bruger absolutte filstier, vil ikke virke. Dette omfatter genveje, f.eks. Mac-aliasser og Windows-links af typen Hurtig adgang.

Hvis du vil undgå dette, anbefaler vi, at du slår alle integrationer fra tredjeparter fra, før du opgraderer. Du kan slå dine integrationer til igen, så snart opgraderingen er fuldført, men du skal muligvis konfigurere dem igen til at bruge de nye filstier.

Hvis du vil bruge genveje igen, skal du fjerne gamle links og oprette nye. Se, hvordan du opretter nye links:

Appudviklere kan læse mere om, hvordan de opgraderer integrationer til den opgraderede version af Dropbox til teams.

Hvad sker der med mine offlinefiler under opgraderingen?

Under opgraderingen bliver dine filer og mapper flyttet, og filstierne omskrives for at afspejle de nye placeringer. Hvis dit teams filer aktuelt er tilgængelige offline, ændres de til Kun online, når filstierne er omskrevet. Når opgraderingen er fuldført, kan du højreklikke på teamets filer og vælge at gøre dem tilgængelige offline igen. Se, hvordan du gør filer tilgængelige offline.

Hvad skal jeg gøre, hvis vi ikke er klar til at opgradere lige nu?

Hvis du ikke er klar til at opgradere din konto endnu, kan du udsætte opgraderingen.

Det gør du på følgende måde:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Teamprofil.
  5. Rul ned til Opdater til den nyeste version af Dropbox Business, og klik på Udsæt.
  6. Vælg en dato inden for de næste 30 dage.

Du kan kun udsætte datoen med 30 dage ad gangen, men du kan gå tilbage til kalenderen og udsætte datoen igen, hvis det bliver nødvendigt.

Bemærk! De teams, som er deaktiverede eller er låst, kan ikke udsætte opgraderingsdatoen. Hvis du vil udsætte opgraderingen, skal du købe et Dropbox-abonnement.

Vi sender også en e-mail med en påmindelse, når vi kommer tættere på opgraderingsdatoen.