Sådan kontrollerer du, om dine Dropbox-filer synkroniseres

Dropbox-computerappen skal opdatere (eller "synkronisere"), når du tilføjer eller opdaterer filer i Dropbox. I denne artikel beskrives det, hvordan du kan kontrollere, om dine filer synkroniseres, hvad deres synkroniseringsstatus er, og hvilken rækkefølge de synkroniseres i. Du kan også se, hvordan du stopper og fortsætter synkroniseringen.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Kontrollér synkroniseringsstatussen for dine filer i Dropbox-computerappen

Disse er forskellige synkroniseringsstatusser, som du kan se, når du bruger Dropbox-computerappen:

Indekserer: Denne status betyder, at dine filer klargøres til synkronisering med din Dropbox-konto. Når filerne har denne status, afspejles ændringer i filerne ikke.

Synkroniserer [filnavn]: Denne status angiver, at en bestemt fil synkroniseres med din Dropbox-konto. Navnet på filen vises.

Synkroniserer [x] filer: Denne status angiver, at et bestemt antal filer er ved at blive synkroniseret med din Dropbox-konto.

Synkroniseringen er sat på pause indtil [x]: Denne status angiver, at du har sat synkroniseringen på pause. Du kan vælge at sætte synkroniseringen på pause i 30 minutter1 timeIndtil i morgen eller På ubestemt tid. Denne status viser tidspunktet for, hvornår pausen udløber.

Dine filer er opdateret: Denne status angiver, at dine filer er synkroniseret til din Dropbox-konto, og at de er opdateret.

Bemærk! Dropbox Backup-brugere får vist andre meddelelser til nogle af synkroniseringsstatusserne.

Sådan kontrollerer du synkroniseringsstatussen for alle filer og mapper:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Nederst i det åbne vindue vises der en linje med teksten Indekserer, Synkroniserer [filnavn], Synkroniserer [x] filerSynkroniseringen er sat på pause indtil [x] eller Dine filer er opdateret.

Sådan kontrollerer du synkroniseringsstatussen for en bestemt fil eller mappe:

1. Åbn Dropbox-mappen i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Find den fil eller mappe, du vil kontrollere.
    • Bemærk! Du kan bruge søgelinjen øverst til højre til at finde filen eller mappen.
  3. Se synkroniseringsikonet ud for filen eller mappen. Få mere at vide om de forskellige synkroniseringsikoner, og se, hvad de betyder.

Se den rækkefølge, dine filer synkroniseres i

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på fanen Synkroniseringshistorik nær toppen.
  3. Hvis filerne synkroniseres, vises de i den rækkefølge, de synkroniseres i.

Prioriter en fil til at blive synkroniseret som den næste

1. Følg vejledningen herover for at åbne fanen Synkroniseringshistorik
  2. Peg på den fil, der skal synkroniseres som den næste.
  3. Klik på Synkroniser som det næste.