Administrer politikker til dataopbevaring for dit team

Dataopbevaring er en funktion til de Dropbox Business-teams, der har købt tilføjelsesprogrammet Dataforvaltning.

Med dataopbevaring kan Dropbox Business-administratorer oprette politikker, der definerer, hvor længe indhold skal opbevares for at kunne opfylde krav om overholdelse og lovkrav. Selvom et teammedlem sletter en fil i en opbevaret mappe permanent, kan en administrator stadig downloade filen inden for den periode, politikken gælder. På den måde har teams altid de filer, det er påkrævet, at de opbevarer, selvom et teammedlem sletter dem.

Bemærk!

• Du kan have op til 100 aktive politikker om dataopbevaring.
  • Hvis en fil slettes permanent, og der oprettes en fil med det samme navn, er det kun den nye fil, der opbevares.

Opret en politik for dataopbevaring

Sådan opretter du en politik for dataopbevaring:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Dataforvaltning.
  4. Klik på Dataopbevaring.
  5. Klik på Ny politik.
  6. Udfyld navnet på og detaljerne om politikken.
  7. Tilføj en opbevaringsperiode.
  8. Klik på Tilføj teammapper for at tilføje de mapper, du vil inkludere i politikken.
  9. Klik på Opret.
  10. Klik på Opret igen for at bekræfte.

Du modtager en e-mail inden for 24 timer, efter at du har bekræftet, at den nye politik er trådt i kraft.

Download det indhold, som er omfattet af politikken for dataopbevaring

Sådan downloader du indholdet for politikken om dataopbevaring:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Dataforvaltning.
  4. Klik på Dataopbevaring.
  5. Klik på “ (de tre prikker) ud for den politik, du vil eksportere.
  6. Klik på Download indhold.
  7. Tilføj et navn og en note til din download.
  8. Klik på Klargør.
Du modtager en e-mail med et link, du kan klikke på for at downloade indholdet.

Bemærk!

• Du kan kun downloade den nyeste version af en opbevaret fil.
  • Du kan kun downloade indholdet af en aktiv politik for dataopbevaring. Når en politik slettes, kan du ikke længere downloade det indhold, som er omfattet af politikken.

Rediger en politik for dataopbevaring

Sådan redigerer du en politik for dataopbevaring:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Dataforvaltning.
  4. Klik på Dataopbevaring.
  5. Klik på “ (de tre prikker) ud for den politik, du vil redigere.
  6. Klik på Rediger politik.
  7. Rediger de oplysninger i politikken, du vil ændre.
  8. Klik på Gem, og klik derefter på Gem igen i det viste vindue.

Slet en politik for dataopbevaring

Sådan sletter du en politik for dataopbevaring:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Dataforvaltning.
  4. Klik på Dataopbevaring.
  5. Klik på “ (de tre prikker) ud for den politik, du vil slette.
  6. Klik på Slet politik.
  7. Klik på Slet i det viste vindue.