Vanlige spørsmål for administratorer om macOS 12.3 og Apple-brikken

Oppdatert Nov 23, 2023

Hvis du er administrator for en Dropbox-teamkonto, har denne artikkelen svar på spørsmål du måtte ha om hvordan macOS 12.3 (Monterey) og Apple-brikken kan påvirke teamet ditt.

Som en del av macOS 12.3 (Monterey) fjerner Apple en systemutvidelse som støtter åpning av filer som kun er tilgjengelige på nett, i alle tilfeller. Dropbox jobber aktivt med full støtte for macOS 12.3 (Monterey) og nyere. Finn ut mer om Dropbox-støtte for macOS 12.3.

Apple-brikken er utviklet av Apple for Mac-datamaskiner. Dropbox har innebygd støtte for Mac-datamaskiner med Apple-brikken. Finn ut mer om innebygd Dropbox-støtte for Apple-brikken.

highlight icon

Obs! På macOS 12.3 vises filer som kun er tilgjengelige på nettet, med en størrelse på null byte.

Vanlige spørsmål om hvordan macOS 12.3 (Monterey) vil påvirke teamet ditt

Hvordan vil oppdatering til macOS 12.3 påvirke teamet mitt?

Hvis medlemmer av teamet velger å oppdatere til macOS 12.3, kan de få midlertidige problemer med å åpne filer som kun er på nett, i tredjepartsapplikasjoner på Mac-en.

Vil teamet fortsatt ha tilgang til og mulighet til å bruke filer som kun er på nett?

Ja. Medlemmer av teamet som velger å oppdatere til macOS 12.3, kan fortsatt åpne filer som kun er tilgjengelige på nett, ved å dobbeltklikke på dem i Finder.

Hva forårsaker dette problemet på macOS 12.3 med filer som kun er tilgjengelige på nett?

Som en del av macOS 12.3 fjerner Apple en systemutvidelse som støtter åpning av slike filer i alle tilfeller. Dropbox jobber aktivt for å oppnå full støtte på macOS 12.3 og nyere for filer som kun er tilgjengelige på nett.

Hva er forskjellen mellom filer som kun er tilgjengelige på nett, og filer som er tilgjengelige offline?

Filer som kun er tilgjengelige på nett, tar ikke opp plass på harddisken din, og du har kun tilgang til dem når du er koblet til internett. Filer som er tilgjengelige offline, tar opp plass på harddisken, og du har tilgang til dem selv om du ikke er koblet til internett. Når en fil som kun er tilgjengelig på nett, gjøres tilgjengelig offline i Dropbox, ser du at skyikonet endres til et grønt hakemerke.

Kan teamet mitt fortsatt frigjøre harddiskplass ved å gjøre filer kun tilgjengelige på nett?

Ja. Medlemmer av teamet kan fortsatt gjøre filer kun tilgjengelige på nett.

Slik gjør du en fil kun tilgjengelig på nett:

1. Åpne Dropbox-mappen i Finder.
  2. Høyreklikk på den filen du vi lagre kun på nett.
  3. Klikk gjør tilgjengelig kun på nett.

Blir andre Dropbox-funksjoner også påvirket av dette, i tillegg til filer som kun er på nett?

Nei. Medlemmer av teamet kan ha midlertidige problemer med å åpne filer som kun er tilgjengelige på nett, i tredjepartsapplikasjoner hvis de velger å oppdatere til macOS 12.3, men ingen andre Dropbox-funksjoner påvirkes.

Kommer teamet til å møte på dette problemet på dropbox.com eller i Dropbox-mobilappen?

Nei. Opplevelsen på dropbox.com og i de nyeste iOS- og Android-appene påvirkes ikke.

Påvirkes andre versjoner av macOS? Hvordan påvirker dette medlemmer av teamet som ikke bruker macOS 12.3 eller nyere?

Nei. Bare teammedlemmer som har oppdatert til macOS 12.3 og nyere, blir påvirket. Hvis teammedlemmene bruker andre versjoner av macOS, vil de ikke bli berørt.

Påvirker disse endringene teammedlemmer som bruker enheter med Windows eller Linux?

Nei. Bare teammedlemmer som bruker Apple-enheter med macOS 12.3 og nyere, blir påvirket. Medlemmer som bruker Windows- eller Linux-enheter, vil ikke bli berørt.

Vanlige spørsmål om Dropbox-støtte for macOS 12.3 (Monterey)

Planlegger Dropbox full støtte for macOS 12.3 og nyere i 2022?

Dropbox jobber aktivt med full støtte for macOS 12.3 (Monterey) og nyere. En privat betaversjon er nå tilgjengelig for utvalgte brukere og blir snart tilgjengelig for teamkontoer også. Hvis et medlem av teamet ditt er interessert i å bli med, kan vedkommende slå på tidlige versjoner for å bli varslet når de blir tilgjengelige.

Hvis teamet mitt har en tildelt kunderepresentant, må vi da ha en betaavtale på plass før vi kan delta i den private betaversjonen av Dropbox for macOS 12.3 og nyere?

Den nettbaserte Dropbox-bedriftsavtalen har tilstrekkelige betavilkår, så det er ikke nødvendig med en ekstra avtale. Kontakt din kundeansvarlige eller tildelte kunderepresentant for å sikre at den signerte bedriftsavtalen er oppdatert.

Kan jeg legge til en nyttelast manuelt i en konfigurasjonsprofil for å aktivere full støtte for filer som kun er tilgjengelige på nett, på macOS 12.3?

Ja. Hvis du jobber med et team som bruker MDM via Automated Device Enrollment, kan du legge til Kernel Extension Policy-nyttelasten i en konfigurasjonsprofil for å aktivere full støtte på macOS 12.3 for filer som kun er på nett.

Hvordan kan jeg be om hjelp ved behov?

Hvis du trenger hjelp, kan du ta kontakt med din kundeansvarlige eller tildelte kunderepresentant, eller du kan kontakte Dropbox-kundestøtten.

Vanlige spørsmål om Apple-brikken

Har Dropbox innebygd støtte for enheter med Apple-prosessorbrikken?

Ja. Dropbox har innebygd støtte for Mac-datamaskiner med Apple-prosessorbrikken. Finn ut mer om innebygd Dropbox-støtte for Apple-brikken.

Hvordan kan jeg vite om Dropbox er innebygd på Apple-prosessorbrikken til noen av medlemmene i teamet mitt?

Be teammedlemmene om å følge instruksjonene i denne artikkelen for å finne ut om Dropbox er innebygd på Apple-brikken.