Ofte stillede spørgsmål til macOS 12.3 og Apple Silicon for administratorer

Opdateret Nov 22, 2023

Hvis du er administrator for en Dropbox-teamkonto, vil denne artikel besvare spørgsmål om, hvordan macOS 12.3 (Monterey) og Apple Silicon kan påvirke dit team.

Som en del af macOS 12.3 (Monterey) fjerner Apple en systemudvidelse, som understøtter åbning af filer, der kun findes online. Hos Dropbox arbejder vi på at få fuld understøttelse af macOS 12.3 (Monterey) og nyere versioner. Læs mere om Dropbox-understøttelsen af macOS 12.3.

Apple Silicon er en Apple-designet chip til Mac-computere. Dropbox har indbygget understøttelse af Mac-computere med Apple Silicon. Læs mere om Dropbox' indbyggede understøttelse af Apple Silicon.

highlight icon

Bemærk! På macOS 12.3 vises de filer, som kun er online, med en størrelse på nul byte.

Ofte stillede spørgsmål om, hvordan macOS 12.3 (Monterey) vil berøre dit team

Hvordan berører opdateringen til macOS 12.3 mit team?

Medlemmerne af dit team kan have midlertidige problemer med at åbne filer, der kun er gemt online, i apps fra tredjeparter på deres Mac, hvis de opdaterer til macOS 12.3.

Har mit team stadig adgang til filer, der kun er gemt online?

Ja. De medlemmer af dit team, der vælger at opdatere til macOS 12.3, kan stadig åbne filer, der kun er gemt online, ved at dobbeltklikke på dem i Finder.

Hvorfor er der problemer i macOS 12.3 med filer, der kun er gemt online?

Som en del af macOS 12.3 fjerner Apple en systemudvidelse, som understøtter åbning af filer, der kun findes online. Hos Dropbox arbejder vi på at få fuld understøttelse af filer, der kun er gemt online, i macOS 12.3 og nyere versioner.

Hvad er forskellen på filer, der kun findes online, og filer, der er tilgængelige offline?

De filer, der kun er gemt online, optager ikke plads på din harddisk, og du har kun adgang til dem, når du har forbindelse til internettet. De filer, som er tilgængelige offline, optager plads på din harddisk, og du har adgang til dem, uanset om du har forbindelse til internettet eller ej. Når en fil, der kun er online, er gjort tilgængelig offline i Dropbox, ændres skyikonet til et grønt flueben.

Kan mit team stadig frigøre plads på deres harddisk ved at angive filer som Kun online?

Ja. Medlemmerne af dit team kan stadig gøre filer tilgængelige offline.

Sådan indstiller du en fil til Kun online:

1. Åbn din Dropbox-mappe i Finder.
  2. Højreklik på den fil, der kun skal gemmes online.
  3. Klik på Opret som kun online.

Bliver andre Dropbox-funktioner berørt ud over de filer, der kun gemmes online?

Nej. Medlemmerne af dit team kan opleve midlertidige problemer, når de åbner filer, som kun er gemt online, i apps fra tredjeparter, hvis de vælger at opdatere til macOS 12.3. Opdateringen berører ikke andre Dropbox-funktioner.

Vil teamet opleve problemet på dropbox.com eller i Dropbox-mobilappen?

Nej. Det ændrer ikke funktionaliteten på dropbox.com og i de nyeste apps til iOS og Android.

Berører det andre versioner af macOS? Hvordan vil det berøre de medlemmer af teamet, som ikke bruger macOS 12.3 eller nyere versioner?

Nej. Det er kun de medlemmer af dit team, som har opdateret til macOS 12.3 og nyere versioner, der berøres. Medlemmer af dit team på andre Versioner af macOS vil ikke blive berørt.

Vil disse ændringer berøre de teammedlemmer, som bruger Windows- eller Linux-enheder?

Nej. Det er kun de medlemmer af dit team, som bruger Apple-enheder, og som har opdateret til macOS 12.3 og nyere versioner, der berøres. Medlemmer af dit team på Windows- eller Linux-enheder vil ikke blive berørt.

Ofte stillede spørgsmål om Dropbox-understøttelse af macOS 12.3 (Monterey)

Har Dropbox planer om at understøtte macOS 12.3 og nyere versioner fuldt ud i 2022?

Hos Dropbox arbejder vi på fuld understøttelse af macOS 12.3 (Monterey) og nyere versioner. En privat betaversion er i øjeblikket tilgængelig for udvalgte brugere og vil snart blive tilgængelig for teamkonti. Hvis nogen på dit team er interesseret i at deltage, kan de aktivere tidlig udgivelse for at få besked, når de kan deltage.

Hvis mit team har en Customer Success Manager, skal vi så have en aftale om betaversioner, før vi kan deltage i den private betaversion af Dropbox til macOS 12.3 og nyere versioner?

Dropbox Business-aftalen online indeholder de nødvendige vilkår for deltagelse i betaversioner, så der kræves ikke yderligere tillæg. Kontakt din kundeansvarlige eller Customer Success Manager for at sikre, at din virksomhedsaftale er opdateret.

Kan jeg manuelt føje en payload til en konfigurationsprofil for at aktivere fuld understøttelse af filer, der kun er online, på macOS 12.3?

Ja. Hvis du arbejder med et team, der bruger automatiseret enhedstilmelding, kan du føje en payload til kerneudvidelsespolitik til en konfigurationsprofil for at aktivere fuld understøttelse af filer, der kun er gemt online, på macOS 12.3.

Hvordan kan jeg anmode om support, hvis jeg har brug for det?

Hvis du har brug for support, kan du kontakte din kundeansvarlige eller Customer Success Manager, eller du kan kontakte Dropbox-support.

Ofte stillede spørgsmål om Apple Silicon

Har Dropbox indbygget understøttelse af enheder med Apple Silicon-processorer?

Ja. Dropbox har indbygget understøttelse af Mac-computere med Apple Silicon. Læs mere om Dropbox' indbyggede understøttelse af Apple Silicon.

Hvordan kan jeg se, om et teammedlem kører Dropbox med indbygget understøttelse af Apple Silicon?

Bed teammedlemmerne om at følge vejledningen i denne artikel for at finde ud af, om Dropbox kører på Apple Silicon.