Medlemskab af en Dropbox Family-plan: Advarsler og fejl

Opdateret Dec 18, 2023

Invitationen findes ikke

Hvis du har modtaget en invitation til en Dropbox Family-plan og ikke er i stand til at acceptere invitationen, kan du få hjælp til at løse problemet ved at gennemse fejlmeddelelserne under “invitation ikke tilgængelig” nedenfor.

Du er allerede medlem af planen.

Du er måske allerede medlem af den Dropbox Family-plan, du er blevet inviteret til. Sådan undersøger du det:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.

Du kan ikke være medlem af mere end én Family-plan.

Din e-mailadresse kan kun tilknyttes én Dropbox Family-plan. Hvis du vil være medlem af en anden Family-plan, skal du bruge en anden e-mailadresse og Dropbox-konto.

Du kan først indgå i planen, når du har opsagt dit eksisterende abonnement fra din mobilenhed.

Hvis du har et abonnement, der er købt på en mobilenhed i en appbutik, skal du opsige din eksisterende plan og nedgradere til Dropbox Basic. Når din afregningsperiode slutter, kan du blive medlem af Family-planen. Du mister ikke adgangen til nogen filer, når du nedgraderer.

Du kan ikke skifte til en Family-plan fra din nuværende plan.

Hvis du indløste dit abonnement med en licensnøgle, kan du ikke bruge kontoen til at skifte til en Dropbox Family-plan. Hvis du vil købe eller tilmelde dig en Dropbox Family-plan med den samme konto, skal du kontakte support og nedgradere til en Basic-plan.

Din konto har i øjeblikket udvidet versionshistorik, som ikke understøttes i Dropbox Family.

Hvis du har købt udvidet versionshistorik, kan du ikke skifte til Dropbox Family med den konto. Hvis du vil købe eller tilmelde dig en Dropbox Family-plan med samme konto, skal du kontakte support for at få dem til at fjerne tilføjelsesprogrammet fra din konto, så du kan fortsætte med at opgradere til en Family-plan.

Du kan ikke være med i planen.

Adgang til Dropbox-planen er begrænset i visse lande og regioner. Hvis du befinder dig i et område, der er underlagt begrænsninger, kan du ikke tilmelde dig Dropbox Family.

Du er logget på med en Dropbox-teamkonto.

Hvis du er logget på en Dropbox-teamkonto, kan du ikke acceptere en invitation til Dropbox Family. Bed den person, der har inviteret dig, om at sende invitationen til din private e-mailadresse. Når du har modtaget invitationen, kan du enten oprette en ny gratis Basic-konto, når du tilmelder dig planen, eller du kan tilmelde dig med en eksisterende Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto.

Du kan først indgå i planen, når du har annulleret din planlagte nedgradering.

Hvis du har planlagt en nedgradering af din Dropbox Plus- eller Professional-konto, skal du annullere nedgraderingen, før du kan acceptere invitationen til Family-planen. Når du er blevet medlem af Dropbox Family, tilbagebetales restbeløbet for din oprindelige plan til din konto.

Du kan ikke være med i planen på nuværende tidspunkt.

Der kan være et problem med din invitation. Opdater siden, og prøv igen. Hvis du bliver ved med at modtage meddelelsen, skal du bede den person, der har inviteret dig, om at kontrollere status for din invitation.

E-mailinvitationen blev ikke modtaget

Hvis du er Family-administrator for din plan, og nogen ikke har modtaget den e-mailinvitation, du har sendt, kan det skyldes følgende:

• Invitationen blev leveret til mappen “spam” eller “uønsket post” på modtagerens e-mailkonto.
  • Invitationen blev sendt til en forkert e-mailadresse.

Hvis modtageren ikke kan finde den oprindelige invitation i sin e-mail, eller hvis der var et problem med adressen, kan du slette den og sende en ny invitation.

Sådan sletter du den oprindelige invitation:

1. Log på dropbox.com med din Family-administratorkonto.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Family.
  5. Klik på (de tre prikker) ud for invitationen.
  6. Klik på Slet invitation.

Sådan opretter du en ny invitation:

1. Klik på Inviter medlemmer.
  2. Indtast e-mailadressen på den person, du vil invitere, og skriv eventuelt en note.
    • Du kan også invitere familiemedlemmer med et link. Det gør du ved at klikke på Få et link i stedet og dele linket i en e-mail eller en anden besked. Hvis du vælger at sende et link, kan du kopiere og sende det igen senere, hvis det bliver nødvendigt.
  3. Klik på Send invitationer.

Hvis du har sendt en invitation via et link, kan du kopiere linket og sende det igen:

1. Log på dropbox.com med din Family-administratorkonto.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Family.
  5. Klik på (de tre prikker) ud for invitationen.
  6. Klik på Kopiér link. Indsæt linket i en e-mail eller en anden besked.

Kontakt support

Hvis du har brug for flere oplysninger om Dropbox Family eller din egen konto, kan du altid få hjælp fra Dropbox' hjælpecenter, startvejledninger og community. Alle medlemmer af en Family-plan kan kontakte support via e-mail, og Family-administratoren kan desuden anmode om support via chat.