Sådan løser du problemer med totrinsbekræftelse

Vælg det afsnit i artiklen, der beskriver det problem, du oplever med totrinsbekræftelse:

Hvis du er teamadministrator for et Dropbox Business- team, kan du styre, hvordan teammedlemmer kan dele ting med personer uden for teamet.

Sådan administrerer du indstillingerne for teamdeling

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.

Om delingsindstillinger i Dropbox

Når du har navigeret til indstillingerne til deling, kan du ændre indstillingerne:

Del filer og mapper eksternt

Vælg, om teammedlemmer må dele filer og mapper med personer uden for teamet. Hvis teammedlemmerne vælger Til, kan de vælge Kun team for en fil eller mappe, når de opretter den. Når de ændrer indstillingen, sker det ikke med tilbagevirkende kraft.

Rediger eksterne mapper

Hvis denne indstilling slås Til, kan teammedlemmerne redigere de delte mapper, der tilhører personer uden for teamet.

Hvis denne indstilling slås Fra, kan teammedlemmer stadig tilmelde sig mapper, der tilhører personer uden for teamet, men mapperne vil være skrivebeskyttet.

Bemærk! Når de ændrer indstillingen, sker det ikke med tilbagevirkende kraft.

Ekstern deling af links

Hvis indstillingen er slået Fra, kan teammedlemmer ikke dele links med personer, der ikke er medlem af teamet. Desuden vil eksisterende links, som er oprettet af medlemmer af teamet, ikke længere virke for personer uden for teamet.

Hvis indstillingen er slået Til, kan teammedlemmer dele links med personer uden for teamet. Teammedlemmer kan tilsidesætte indstillingen Beskyttelse af personlige oplysninger i delte standardlinks som beskrevet nedenfor.

Beskyttelse af personlige oplysninger i delte standardlinks

Denne indstilling styrer den måde, som delte links fungerer på. Som administrator kan du vælge, om personer uden for teamet eller kun personer i teamet som standard kan se delte links.

• Hvis du vælger Alle, kan alle med det delte link se filerne som standard, herunder dem, der ikke er logget på en Dropbox-konto.
  • Hvis du vælger Kun team, er det som standard kun medlemmer af dit team, som har det delte link, der kan se filerne. Dem, der ikke er logget på Dropbox, kan ikke se filerne.

Filanmodninger

Ud over indstillingerne herover kan du også administrere filanmodninger for dit team.

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Filanmodninger under sektionen Flere indstillinger.
    • Hvis du vælger Til, kan dine teammedlemmer oprette filanmodninger. Filanmodninger er som standard slået Til for nye Dropbox Business-teams.
    • Hvis du vælger Fra, kan ingen i teamet oprette en filanmodning, og eksisterende filanmodninger deaktiveres.

Jeg har mistet min telefon eller skiftet telefonnummer

Hvis du har ændret det telefonnummer, du bruger til totrinsbekræftelse, eller hvis du har mistet din telefon, skal du måske kontakte Dropbox-support. Vi anbefaler dog, at du først prøver følgende:

Brug din Dropbox-nødreservekode

Du indstillede muligvis en "nødreservekode", da du oprettede din Dropbox-konto. I så fald blev du bedt om at gemme den til eventuel senere brug. Hvis du stadig har din nødreservekode, skal du klikke på Har du problemer med at få en kode? i det vindue, der vises, når du prøver at logge på, og derefter klikke på Indtast nødsikkerhedskode og skrive din kode.

Brug din alternative telefon

Da du indstillede din Dropbox-konto, tilføjede du måske et alternativt telefonnummer, der kan modtage sms'er. Hvis du gjorde, eller mener, at du gjorde, skal du klikke på Har du problemer med at få en kode? i det vindue, der vises, når du prøver at logge på, og derefter klikke på Send en sms til mit alternative telefonnummer. Find derefter telefonen, eller kontakt den person, som har den, og følg instruktionerne på den.

Brug en anden forbundet enhed

Hvis du har forbundet flere enheder med din Dropbox-konto, skal du klikke på Har du problemer med at få en kode? i vindue, der vises, når du prøver at logge på, og derefter klikke på Send en meddelelse til mig. Du bør modtage en meddelelse på alle dine forbundne enheder. Tryk på Gennemse, og tryk derefter på Ja for at logge på.

Brug Dropbox på proceslinjen/menulinjen

Hvis du har en computer, der automatisk logger dig på din Dropbox-konto, behøver du ikke at bruge totrinsbekræftelse for at logge på. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen/menulinjen, og klik derefter på globusikonet for at åbne dropbox.com. Når du er logget på den forbundne enhed, kan du slå totrinsbekræftelse fra for din konto og logge på fra en anden computer eller enhed.

Hvorfor modtager jeg koder til totrinsbekræftelse i min e-mail eller på min telefon, når jeg ikke logger på?

Hvis du modtager sekscifrede sikkerhedskoder i din e-mail eller på din telefon, når du ikke prøver at logge på, skal du muligvis kontakte Dropbox-support for at sikre, at din konto er sikker. Vi anbefaler også, at du skifter adgangskoden til Dropbox så hurtigt som muligt.

Dropbox anbefaler stærke adgangskoder, som du ikke bruger til andre websites eller tjenester.

Jeg bliver ikke bedt om at indtaste min kode til totrinsbekræftelse, når jeg logger på. Hvorfor ikke?

Dropbox' website (dropbox.com)

Hvis du har indstillet totrinsbekræftelse, men ikke bliver bedt om at skrive en kode, når du logger på dropbox.com, skyldes det nok, at du klikkede på Hav tillid til denne computer som svar på spørgsmålet, sidst du loggede på.

Hvis du vil se meddelelsen igen, kan du:

Dropbox-appen på din computer

Når du bruger Dropbox på computeren, bliver du ikke bedt om at indtaste en kode til totrinsbekræftelse. Det skyldes, at computeren allerede er blevet bekræftet. Filerne i din Dropbox-konto er allerede synkroniseret med Dropbox-mappen på din computer. Vi anbefaler derfor, at du beskytter din computer ved at følge en god sikkerhedspraksis:

• Lås altid din computer, når du forlader den.
  • Sørg for, at der skal bruges en adgangskode, når computeren aktiveres igen fra dvale, pauseskærm og låst skærm.
  • Installer kun Dropbox på ikke-offentlige computere, der er tillid til.

Sådan tilbagekalder du statussen som betroet for enheder

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg fanen Sikkerhed.
  5. Rul ned til sektionen Totrinsbekræftelse.
  6. Klik på Fjern alle ud for Betroede enheder.

Jeg vil gerne deaktivere totrinsbekræftelse for min konto

Når du er logget på din konto, kan du når som helst slå totrinsbekræftelse fra for din Dropbox-konto. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (dit profilbillede).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Sikkerhed.
  5. Vælg Fra for Totrinsbekræftelse.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan logge på, fordi jeg har mistet min telefon eller skiftet telefonnummer?