Sådan deler du filer og mapper i Dropbox

Du kan dele filerne og mapperne i din Dropbox-konto på flere måder. Inden du deler, skal du beslutte, om andre skal kunne redigere din fil, kun skal se den, eller om du vil indsamle filer fra andre. Derefter skal du beslutte, om du vil kopiere et link direkte til din fil, mappe eller anmodning, eller om du vil sende en invitation via e-mail fra din Dropbox-konto.

Hvis du er Dropbox Professional-kunde, kan du også tilpasse invitationer og links til deling med din professionelle branding.

Bemærk! Brugere med individuelle Dropbox-konti skal selv føje mapper, som du deler med dem, til deres Dropbox-konto. Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, føjes alle personlige mapper, som du deler med andre teammedlemmer, automatisk til teammedlemmernes Dropbox-konto.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Afsnit i artiklen:

Hvordan inviterer jeg andre til at redigere mine filer?

Hvis dem, du deler filer med, skal kunne redigere filerne, kan du dele en mappe med dem. Ændringer af indholdet i en delt mappe synkroniseres næsten med det samme med medlemmerne af mappen. Det er en fantastisk løsning til samarbejde om store projekter, deling af vigtige familiebilleder eller dokumenter og alle andre former for gruppearbejde.

Se, hvordan du deler en mappe.

Hvordan inviterer jeg andre til at se mine filer?

Hvis andre skal kunne se dine filer, men ikke redigere dem, kan du sende et link til filen, eller du kan give dem tilladelse til kun at se.

Del et link til en fil eller mappe

Når du deler et link med andre, kan de se filen eller mappen på dropbox.com. Du kan sende et link via e-mail, Facebook, Twitter, chat, sociale netværk eller andet. Du kan dele disse links med alle, også selvom de ikke har en Dropbox-konto.

Linket åbnes som en forhåndsvisning på dropbox.com, og modtagerne kan skrive kommentarer til filen.

Se, hvordan du deler et link til en fil eller mappe.

Giv tilladelse til kun at se en fil eller mappe

Når du giver andre adgang til at se en fil eller mappe, inviteres de til filen eller mappen. Modtageren får adgang til filen eller mappen fra deres egen Dropbox-konto.

Se, hvordan du giver andre adgang til kun at se en fil eller mappe.

Hvordan indsamler jeg filer fra andre?

Du kan indsamle filer fra andre ved at oprette en filanmodning. Giv filanmodningen et navn, og send linket til alle dem, du vil indsamle filer fra. Den, der skal indsende filer, behøver ikke selv at have en Dropbox-konto.

Se, hvordan du opretter en filanmodning.