Fil- og mappeikoner, symboler og farver

Dette er en liste med en beskrivelse af de ikoner, symboler og farver, der vises på filer og mapper på din Dropbox-konto.

Hvis du leder efter et ikon, der ikke vises her, kan du læse denne artikel om synkroniseringsikoner.

Mappen Kameraoverførsler

En mappe med et symbol, der viser et kamera, er mappen Kameraoverførsler. Hvis du aktiverer funktionen Kameraoverførsler på din mobilenhed, gemmes billeder og videoer i denne mappe. Få flere oplysninger om kameraoverførsler.

Mappen Kameraoverførsler

Dropbox-mappe

Blå mapper uden et symbol er almindelige Dropbox-mapper, der ikke deles med nogen. Du kan bruge dem til at gemme filer og andre mapper. Læs om, hvordan du opretter og bruger Dropbox-mapper.

Dropbox-mappe

Låst fil

En fil, hvor der vises et låsikon i hjørnet, er en låst fil. Du kan låse en fil for at forhindre, at andre kan redigere indholdet. Se, hvordan du låser en fil eller låser den op.

Låst fil

Begrænset mappe

En blå mappe med et minustegn i en cirkel er en begrænset mappe. Begrænsede mapper er kun tilgængelige for Dropbox Business-teams. De fleste mapper i teammapper deles med hele teamet, men begrænsede mapper deles kun med bestemte teammedlemmer. Læs mere om begrænsede mapper.

Begrænset mappe

Delt mappe

Blå mapper med et symbol med mennesker er delte mapper. På dropbox.com og i mobilappen er der to personer på symbolet, men i computerappen er der tre. En delt mappe er en mappe, du har delt med andre, eller som andre har delt med dig. Læs om, hvordan du deler mapper med andre.

Delt mappe

Genvej til en webside

En fil med en pil i det nederste hjørne er en genvej til en webside. Hvis der ikke findes et andet ikon, der kan bruges fra websiden, vises der også et globusikon. Læs om, hvordan du gemmer genveje til websider på Dropbox.

Genvej

Teammappe

Blå mapper med et symbol med to bygninger er teammapper. Symbolet ligner også et søjlediagram eller to lodrette søjler. Teammapper er kun tilgængelige for Dropbox Business-teams, og de oprettes af en administrator. Få mere at vide om teammapper.

Teammappe

Teammedlemsmappe

En mappe med en person på er en teammedlemsmappe. Teammedlemsmapper er kun tilgængelige for medlemmer af Dropbox Business-teams med teamområdemappestrukturen. Læs mere om teamområdet og teammedlemsmapper.

Teammedlemsmappe

Uidentificeret filtype

En fil med et ufo er en uidentificeret filtype. Du skal tilføje det relevante filtypenavn, hvis Dropbox skal kunne identificere filtypen. Hvis filen f.eks. er en JPG-fil, skal den have filtypenavnet ".jpg". Læs om, hvordan du omdøber en fil.

Uidentificeret filtype