Sådan bruger du E-mail til Dropbox

E-mail til Dropbox fås til de Dropbox Business-teams, der har tilmeldt sig tidlig adgang til denne funktion. Se, hvordan du tilmelder dig tidlig adgang til funktioner i Dropbox Business.

Med E-mail til Dropbox kan du sende e-mails til og modtage vedhæftede filer direkte på din Dropbox-konto med en entydig e-mailadresse. Vedhæftede filer må ikke være større end 20 MB pr. e-mail. Der kan dog være e-mailklienter, der har en lavere grænse.

Aktivér E-mail til Dropbox

Sådan aktiverer du E-mail til Dropbox:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Tilmeld dig tidlig adgang for E-mailadresse til min Dropbox.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Filanmodninger under Yderligere indstillinger.
  5. Ret indstillingen ud for E-mailadresse til min Dropbox fra Fra til Til.

Når funktionen er slået til, kan teammedlemmer oprette entydige e-mailadresser, som deres vedhæftede filer kan videresendes til. Alle de vedhæftede filer, der videresendes til den entydige e-mailadresse, vises i den private mappe Vedhæftede filer på deres Dropbox-konto.

Indstil din entydige e-mailadresse

Sådan indstiller du din entydige e-mailadresse:

1. Log på dropbox.com med dit login som teammedlem.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Konfigurer ud for E-mailadresse til min Dropbox.
  5. Klik på Opret en e-mailadresse i det vindue, der åbnes.

Du modtager en e-mail med en bekræftelse fra din entydige e-mailadresse. E-mailen indeholder vejledning til, hvordan du sender den første vedhæftede fil. Vi anbefaler, at du gemmer denne adresse i dit adressekartotek, så du har nem adgang til den.

Bemærk! Alle kan sende vedhæftede filer til din Dropbox-konto ved hjælp af denne adresse. Del den kun med personer, du stoler på.

Ret din entydige e-mailadresse

Sådan retter du din entydige e-mailadresse:

1. Log på dropbox.com med dit login som teammedlem.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Få en ny adresse
  5. Klik på Gem ændringer.
    • Bemærk! Din tidligere entydige e-mailadresse vil ikke længere være aktiv, hvis du ændrer den.