Sådan bruger du Dropbox i Microsoft Teams

Opdateret Feb 27, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der er tilgængelig for kunder på alle Dropbox-planer.

Med Dropbox-appen til Microsoft Teams kan du dele og uploade filer til Dropbox, og du kan få forhåndsvist alle filtyper uden at forlade Microsoft Teams.

Få adgang til dine Dropbox-filer direkte i Microsoft Teams, når du tilføjer Dropbox-appen. Enhver Dropbox-bruger kan føje Dropbox-appen til deres Microsoft Teams-konto. Når du tilføjer Dropbox-appen, kan du:

• Samarbejd med medlemmer af delte Dropbox-mapper i Microsoft Teams
  • Åbne Dropbox- og Office-filer i din Dropbox-mappe fra Microsoft Teams
  • Føje Dropbox-mapper til kanaler i Microsoft Teams

Læs mere om systemkravene til Dropbox med Microsoft Teams

highlight icon

Bemærk! Vi anbefaler, at du bruger Dropbox-appen med Microsoft Teams. Classic Teams-versionen understøttes ikke længere.

Sådan tilføjer du Dropbox-appen

Få hurtigt adgang til dine Dropbox-filer uden at forlade Microsoft-appen. Du kan dele filer med dit team uden at være i en kanal eller chat.

Sådan tilføjer du Dropbox-appen:

1. Åbn Microsoft Teams.
  2. Klik på Apps i venstre sidepanel.
    • Hvis Dropbox-appen ikke vises, skal du skrive "Dropbox" i søgefeltet og trykke på Enter eller Retur på dit tastatur eller klikke på forstørrelsesglasset.
  3. Klik på Tilføj i Dropbox-feltet.
  4. Klik på Tilføj i det vindue, der vises. Hvis du klikker på pil ned ud for Tilføj, kan du vælge, om du vil føje Dropbox-appen til et team, en chat eller et møde.
highlight icon

Bemærk! Højreklik på Dropbox-appen i venstre sidepanel for at fastgøre appens placering. Du kan omarrangere fastgjorte apps ved at trække og slippe ikoner.

Sådan fjerner du Dropbox-appen

Sådan fjerner du Dropbox-appen:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg fanen Apps
  5. Klik på ikonet  > ud for ​​Microsoft Teams-appen, og klik på Afbryd forbindelsen,
  1. Åbn Microsoft Teams.
  2. Højreklik på fanen Dropbox i venstre sidepanel.
  3. Vælg Fjern på rullelisten.
  4. Klik på Fjern

Sådan uploader du filer til din Dropbox

Du kan uploade filer til din Dropbox-konto og samtidig dele dem uden at forlade Microsoft Teams-appen.

For at uploade filer til Dropbox:

1. Åbn Microsoft Teams.
  2. Klik på Dropbox i venstre sidepanel.
  3. Åbn en mappeplacering, og klik på Upload.
  4. Træk og slip filer for at uploade dem.
    • Du kan også klikke på placeringen, vælge den fil, der skal uploades, og klikke på Åbn.

Sådan tilføjer og deler du Dropbox-filer i chatbeskeder

Du kan tilføje og dele Dropbox-filer og fillinks i chatbeskeder i Microsoft Teams – ikke kun i kanaler.

Sådan deler du filer i en chat:

1. Åbn Microsoft Teams.
  2. Klik på Chat i venstre sidepanel.
  3. Åbn den chat, du vil dele filer i.
  4. Klik på “” (tre prikker) nederst i meddelelsesvinduet.
  5. Klik på appen Dropbox
  6. Klik på den fil, du vil dele.
    • Der vises et miniaturebillede af filen med knapperne Forhåndsvisning og Åbn i Dropbox i din chatbesked.
  7. Klik på pilen Send for at dele filen i din samtale.

Sådan får du et link til din fil:

1. Åbn Microsoft Teams.
  2. Klik på Dropbox i venstre sidepanel.
  3. Vælg den fil eller mappe, du skal bruge et link til.
  4. Vælg Kopiér link.

Et Microsoft Teams-link kopieres til din udklipsholder.

highlight icon

Bemærk! Hvis du indsætter dette link i en browser, skal modtagerne logge på Office Online for at kunne se filen.

Sådan tilføjer du en Dropbox-fane i en kanal

Sådan tilføjer du en Dropbox-fane:

1. Åbn Microsoft Teams.
  2. Klik på Teams i venstre sidepanel.
  3. Vælg den teamkanal, du vil tilføje en Dropbox-fane i.
  4. Klik på plustegn (plustegnet) til højre for kanaltitlen.
  5. Klik på Tilføj en fane, og vælg Dropbox, eller skriv "Dropbox" i søgefeltet øverst til højre.
  6. I feltet Dropbox skal du vælge en delt mappe som standardmappe for alle i samtalen.
    • Bemærk! Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet nederst, hvis Dropbox-fanen ikke skal udgives i kanalen.
  7. Klik på Gem.

Sådan får du vist filer i en chatbesked

Dine modtagere kan få forhåndsvist de Dropbox-filer, du sender, uanset hvilken type fil det er.

Sådan får du forhåndsvist en Dropbox-fil:

1. Åbn Microsoft Teams.
  2. Klik på Chat i venstre sidepanel.
  3. Vælg den chat, du vil have forhåndsvist.
  4. Klik på knappen Forhåndsvisning i den chatbesked, der er sendt til dig.
highlight icon

Bemærk! Du kan også se filen i din Dropbox ved at klikke på knappen Åbn i Dropbox i chatbeskeden.

Sådan administrerer du Microsoft Teams for dit team

Administratorer kan automatisk:

Administratorer kan også føje Dropbox til alle deres Teams-kanaler fra administratorpanelet i Dropbox. Sådan gør du:

1. Log på administratorpanelet på dropbox.com.
  2. Klik på Indstillinger i venstre sidepanel.
  3. Gå til Apptilladelser i Indstillinger.
  4. Klik på fanen Andre apps .
  5. Vælg Tillad på rullelisten.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for appen Dropbox til Microsoft Teams .
  7. Klik på Rediger præferencer.
  8. Klik på Føj til alle kanaler.