Sådan administrerer du dine links i Dropbox Replay

Opdateret Nov 09, 2023
person icon

Dropbox Replay er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com. Tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay er en betalt funktion, der er tilgængelig for kunder med Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Den funktion, der beskrives i denne artikel, er kun tilgængelig for de kunder, der har købt tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay.

Du kan administrere dine delte links for filerne og projekterne fra siden Links i Dropbox Replay. Du vil også kunne se filtypen, filens oprettelsesdato, hvem der har adgang til linket, og hvilken type adgang vedkommende har.

Hvis du ikke har købt tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay endnu, kan du stadig administrere adgangen til alle dine delte fillinks.

Sådan administrerer du adgang til filer og projekter fra siden Links

Sådan administrerer du adgang til dine filer og projekter:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på Links.
    • Hvis du vil ændre adgangen til et link, skal du slå Linkadgang til eller fra.
    • Hvis du vil dele en bestemt version af et skrivebeskyttet link, skal du pege på linkadressen, klikke på Kopiér til udklipsholder og vælge den version, du vil sende.
  5. Klik på Luk.

Du kan indsætte det link, du har kopieret, hvor som helst du vil dele det.