Sådan bruger du Advanced Team & Content Controls

Tilføjelsesprogrammet Advanced Team & Content Controls er tilgængeligt for kunder med Dropbox Business Advanced og Dropbox Business Enterprise og fås ved at kontakte Dropbox' salgsteam. Hvis du er Dropbox Business-administrator, og du vil vide mere om tilføjelsesprogrammet, kan du kontakte din Customer Success Manager.

Tilføjelsesprogrammet Advanced Team & Content Controls, der drives af BetterCloud, giver administratorer mulighed for at implementere, administrere og regulere deres Dropbox Business-teams på en sikker måde med samme driftsstyringsværktøj.

Administratorer kan f.eks. bruge tilføjelsesprogrammet til at:

• Beskytte deres data ved at scanne efter følsomt indhold
  • Automatisere tilpasningen til en virksomheds specifikke sikkerhedsstandarder på et detaljeret niveau
  • Få indsigt i teamaktivitet og oprette fyldestgørende rapporter
  • Strømline tilpassede arbejdsgange og onboarding og offboarding af medarbejdere

Denne artikel beskriver trin for trin, hvordan administratorer installerer og bruger tilføjelsesprogrammet til deres Dropbox Business-teams.

Installer og integrer tilføjelsesprogrammet

Hvis du vil installere tilføjelsesprogrammet Advanced Team & Content Controls og integrere det med Dropbox, skal du følge login- og installationsvejledningen i BetterClouds hjælpecenter.

Indstil varsler

Med varsler kan administratorer overvåge sikkerhedsmæssige problemer i realtid og undgå datasårbarheder. Brug følgende links til at få en komplet oversigt over, hvordan du indstiller varsler:

I denne artikel kan du se alle de tilgængelige Dropbox-varsler.

Varslet “Fil delt eksternt”

Du får vist advarslerne “File Shared Externally” og “Folder Shared Externally”, når en Dropbox-fil eller -mappe deles direkte med en bruger uden for dit Dropbox-team. Administratorer kan også scanne eksternt delte filer efter følsomt indhold. Læs om, hvordan du indstiller advarslen “Files Shared Externally”.

Varslet “Følsomme data scannet”

Advarslen “Sensitive Data Scanned” vises, når dit domænes filer indeholder følsomme data og kan udløse en automatisk afhjælpningsproces. Læs om, hvordan du indstiller advarslen “Sensitive Data Scanned”.

Bemærk! Det er kun det indhold, som er oprettet, efter at tilføjelsesprogrammet blev konfigureret, som scannes. Administratorer kan bruge “Select Scans” og “File Audits” for at scanne ældre indhold.

Opret automatiske arbejdsgange

Administratorer kan bruge arbejdsgange til at automatisere handlinger i et helt Dropbox Business-team ved hjælp af “hvis x, så y”-logik. I “Workflow Manager” kan administratorer se og kontrollere alle arbejdsgange samme sted. Brug følgende links til at få en komplet oversigt over, hvordan du opbygger arbejdsgange:

Arbejdsgangen Kontoopsamling

Administratorer kan blive underrettet, når teammedlemmer er blevet valgt til at migrere deres private Dropbox-konto til deres Dropbox Business-team. Underretningen kan bruges til at sikre, at teammedlemmers indstillinger overholder sikkerhedspolitikkerne. Læs om, hvordan du opretter arbejdsgangen “Kontoopsamling”.

Bemærk! Funktionerne “Kontoopsamling” og “Opsamling af alle brugere” er kun tilgængelige for Dropbox Business Enterprise-teams.

Onboarding og offboarding af medarbejdere

Arbejdsgange til onboarding kan automatisk føje nye teammedlemmer til alle nødvendige grupper og mapper. Arbejdsgange til offboarding kan hurtigt forhindre brugeres adgang til følsomme data og slette dem fra forbundne enheder, når de forlader et Dropbox Business-team eller skifter rolle. Brug nedenstående links til at finde ud af, hvordan du bygger arbejdsgange til onboarding og offboarding:

Scan indhold

Administratorer kan scanne både nyt og eksisterende indhold i deres Dropbox Business-team for at lokalisere og undgå datasårbarheder og kontrollere, om sikkerheden overholdes. I denne artikel kan du læse, hvordan du scanner indholdet i dit Dropbox Business-team.

Bemærk! Administratorer kan også indstille en advarsel om scanning af følsomme data.

Revider resultaterne

Administratorer kan foretage revisioner af deres indholdsscanninger med tilpassede betingelser. I denne artikel kan du læse, hvordan du reviderer resultaterne af indholdsscanninger.

Udløs en arbejdsgang fra en “Næste skridt”-politik

Når en advarsel om indholdsscanning udgives, kan den bruges som en hændelse i en arbejdsgang. I denne artikel kan du læse om, hvordan du udløser en arbejdsgang fra en “Næste skridt”-politik.

Gør noget ved de filer, der overtræder en scanning eller en politik

Administratorer kan udføre tilpassede handlinger for de filer, der overtræder en politik, de har indstillet. Brug nedenstående links til at finde ud af, hvordan du udfører handlinger mod filovertrædelser:

Funktioner i tilføjelsesprogrammet Advanced Team & Content Controls

Databeskyttelse

• Opret varsler for interne og eksterne trusler
  • Registrer og beskyt følsomme oplysninger, når de uploades
  • Søg efter og beskyt følsomme oplysninger i eksisterende indhold
  • Undgå uautoriseret deling af filer og mapper
  • Opret tilpassede arbejdsgange til afhjælpning

Synlighed og kontrol

• Søg i og revider alt indhold og alle tilladelser i samme oversigt
  • Foretag massehandlinger på filer og mapper i hele teamet

Håndtering af brugerlivscyklus

• Gennemtving serviceanmodningsprocesser med underretninger og arbejdsgange til kontoopsamling
  • Giv brugerne adgang til relevant indhold baseret på gruppe, hierarki og rolle
  • Indstil tilpassede arbejdsgange til offboarding, der afspejler dine processer