Brug BetterCloud til Dropbox

BetterCloud til Dropbox er tilgængeligt for kunder med Dropbox Business Advanced og Dropbox Business Enterprise og fås ved at kontakte Dropbox-salgsteamet.

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, og du vil vide mere om BetterCloud til Dropbox, kan du kontakte din Customer Success Manager. Følg derefter disse instruktioner i hjælpecenteret til BetterCloud for at konfigurere integrationen med Dropbox.

BetterCloud er en SaaS-driftsadministrationsløsning, der integreres direkte med Dropbox Business, så teamadministrator på sikker vis kan udrulle, administrere og overvåge Dropbox med ét centralt værktøj.

Med BetterCloud til Dropbox kan administratorer f.eks.:

• Administrere filtilladelser fra et centralt dashboard
  • Automatisere onboarding og fjernelse af teammedlemmer
  • Konfigurere advarsler og politikker for at søge efter følsomme data og undgå sårbare data
  • Udføre engangs- og massehandlinger på filer og mapper på tværs af et team
  • Håndhæve detaljerede politikker, der er afstemt med organisationens sikkerhedstilgang
  • Oprette brugerdefinerede arbejdsgange til automatisering baseret på Dropbox-udløsere og -handlinger og IDP-udløsere

Få mere at vide om BetterCloud til Dropbox i denne artikel om BetterCloud.

Konfigurer Dropbox-advarsler i BetterCloud

Få mere at vide om, hvilke typer advarsler der er tilgængelige i BetterCloud til Dropbox.

Få mere at vide om, hvordan du konfigurerer og administrerer advarsler i BetterCloud.

Konfigurer Dropbox-hændelser, -betingelser og -handlinger i BetterCloud

Få mere at vide om, hvilke typer hændelser, betingelser og advarsler, du kan bruge i BetterCloud til Dropbox.

Hvilke funktioner findes der i BetterCloud til Dropbox?

BetterCloud til Dropbox indeholder følgende funktioner:

Tjenestefunktioner

BetterCloud til Dropbox

SaaS-administration

Bruger- og gruppestyring

Inkluderet

Filstyring

I beta i øjeblikket

• Teammapper understøttes ikke endnu
  • Rekursive tilladelser og links understøttes ikke endnu
Arbejdsgange

Inkluderet

• Dropbox-udløsere og -handlinger
  • IDP-udløsere (Okta, Office 365, Google)
Meddelelser om arbejdsgange

Inkluderet

• E-mail (Gmail, Office 365), Slack
Tilstandsbaserede advarsler

Inkluderet

Aktivitetsbaserede advarsler

Inkluderet

• Teammapper understøttes ikke endnu
  • Rekursive tilladelser og links understøttes ikke endnu

Uddelegering af tilladelser

Inkluderet

Beskyttelse af data (beta)

Scanning af indhold

I beta i øjeblikket

• Rekursive tilladelser og teammapper er ikke med i betaversionen
  • Hændelsen for en fil, der tilføjes i en mappe, understøttes
  • Scanning af historisk indhold har begrænset filkapacitet i betaversionen

DLP-afhjælpning

Inkluderet

Avancerede funktioner

Multiforekomster

Inkluderet

Integrationscenter

Ikke inkluderet

Brugerdefinerede integrationer

Ikke inkluderet