Sådan begrænser du adgangen til en mappe

Hvis du opretter en mappe i en teammappe, får den nye mappe automatisk de samme medlemmer som teammappen. Hvis nogle af personerne ikke skal have adgang til den nye mappe, kan du begrænse adgangen til mappen.

Bemærk! Du kan kun begrænse adgangen til mapper i en teammappe. Denne funktionalitet er kun tilgængelig for Dropbox Business-teams.

Hvis du vil begrænse adgangen til en mappe, skal du følge vejledningen til din enhed herunder.

På dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Gå til den mappe, du vil redigere.
  4. Peg på mappens navn, og klik på Del.
  5. Klik på rullelisten ud for navnet på den gruppe eller person, du vil fjerne.
  6. Klik på Fjern.

Brug af Dropbox-computerappen

1. Højreklik på den delte mappe.
  2. Klik på Del.
  3. Klik på rullelisten ud for navnet på den gruppe eller person, du vil fjerne.
  4. Klik på Fjern.

På din telefon eller tablet

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Find den mappe, du vil redigere.
    • På Android: Tryk på pil ned.
    • På iOS: Tryk på ikonet (tre prikker), eller tryk på # medlemmer under navnet på den delte mappe
  3. Tryk på Del.
  4. Tryk på tandhjulet.
  5. Tryk på pilen under Hvem har adgang?.
  6. Tryk på den gruppe eller person, du vil fjerne.
  7. Tryk på Fjern adgang.

I administratorpanelet

Hvis du er teamadministrator, kan du få adgang til alle teammapper via administratorpanelet – også selvom du ikke er medlem af mappen. Sådan begrænser du adgangen til en mappe ved hjælp af administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Teammapper.
  4. Gå til den mappe, du vil redigere.
  5. Peg på mappens navn, og klik på Administrer.
  6. Klik på rullelisten ud for navnet på den gruppe eller person, du vil fjerne.
  7. Klik på Fjern.

Når du har begrænset adgangen til en mappe, vil nye medlemmer, der tilføjes til den overordnede mappe, ikke have adgang til mappen med begrænset adgang. De medlemmer, som ikke har adgang til mappen, kan se navnet på mappen sammen med et ikon med et minus (som vist nedenfor), men de kan ikke åbne mappen.

Bemærk! Du kan ikke skjule mappen fuldstændigt for disse medlemmer.