Sådan tilføjer du en forfaldsdato for samarbejdspartnere i Dropbox Replay

Opdateret Nov 14, 2023
person icon

Den funktion, der beskrives i denne artikel, er kun tilgængelig for de kunder, der har købt tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay.

Du kan tilføje en forfaldsdato for samarbejdspartnere og dermed opfordre dem til at give feedback til tiden på din delte mediefil. Du kan kun angive én forfaldsdato pr. fil.

Sådan tilføjer du en forfaldsdato:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn den fil, som du vil give en forfaldsdato.
  5. Klik på Tilføj forfaldsdato i øverste venstre hjørne.
  6. Klik på datovælgeren, og vælg forfaldsdatoen.
  7. Vælg et tidspunkt på rullelisten.
  8. Klik på Gem.

Denne forfaldsdato vil også være synlig for samarbejdspartnere, når de ser filen i Replay.

highlight icon

Bemærk! Når der er indstillet en forfaldsdato, sender vi en e-mail med en påmindelse 24 timer før forfaldsdatoen.