Hvor lenge beholder Dropbox de slettede filene og dataene mine?

Dropbox lagrer slettede og tidligere versjoner av filene dine i en bestemt periode, så du kan gjenopprette dem hvis du ønsker det. Etter denne perioden merkes de slettede filene for permanent sletting i systemet vårt og fjernes fra lagringsserverne. Når de er slettet permanent, kan de ikke lenger gjenopprettes.

Perioden for filgjenoppretting avhenger av Dropbox-abonnementet ditt:

Obs! Utvidet versjonshistorikk (UVH) var tidligere tilgjengelig som et tilleggsprogram for Dropbox Plus-abonnement. Denne funksjonen kan man ikke lenger kjøpe.

Slette filer permanent

Når du merker filer for permanent sletting, kan du velge at filene skal fjernes fra serverne våre umiddelbart.

Finn ut hvordan du sletter filer permanent

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, kan teamadministratoren ha begrenset muligheten til å slette filer permanent.

Slette Dropbox-kontoen din

Hvis du sletter Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-kontoen din, begynner vi prosessen med å slette filene du lagrer på kontoen din. 

Se Oppbevaring i Personvern for mer informasjon

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, er det bare administratoren som kan deaktivere kontoen din og slette filene dine.

Hvor nyttig var denne artikkelen?

Vi beklager at du ikke er fornøyd med dette.
Fortell oss hvordan vi kan bli bedre:

Takk for tilbakemeldingen!
Fortell oss hvordan denne artikkelen har hjulpet:

Takk for tilbakemeldingen!