Hvor lenge beholder Dropbox de slettede filene og dataene mine?

Dropbox lagrer slettede og tidligere versjoner av filene dine i en bestemt periode, så du kan gjenopprette dem hvis du ønsker det. Etter denne perioden merkes de slettede filene for permanent sletting i systemet vårt og fjernes fra lagringsserverne. Når de er slettet permanent, kan de ikke lenger gjenopprettes.

Perioden for filgjenoppretting avhenger av Dropbox-abonnementet ditt:

Merknader:

• Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team som har kjøpt utvidet versjonshistorikk, kan du gjenopprette alle filer som er slettet eller endret i løpet av de siste ti årene.
  • Utvidet versjonshistorikk er ikke lenger tilgjengelig for Dropbox Plus-brukere, men hvis du har kjøpt tillegget utvidet versjonshistorikk, kan du gjenopprette tidligere versjoner i opptil ett år.
  • Filer som er en del av en retningslinje for datadestruksjon, kan bli slettet før utløpet av filgjenopprettingsperioden.

Slette filer permanent

Når du merker filer for permanent sletting, kan du velge at filene skal fjernes fra serverne våre umiddelbart.

Finn ut hvordan du sletter filer permanent

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, kan teamadministratoren ha begrenset muligheten din til å slette filer permanent, for eksempel med en dataoppbevaringspolicy.

Slette Dropbox-kontoen din

Hvis du sletter Dropbox Basic-, Plus-, Family- eller Professional-kontoen din, begynner vi prosessen med å slette filene du har lagret på kontoen din.

Se Oppbevaring i Personvern for mer informasjon

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, er det bare administratoren som kan deaktivere kontoen din og slette filene dine.