Slik passordbeskytter du koblinger i Dropbox Replay

Funksjonen beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelig for kunder som har kjøpt Dropbox Replay-tillegget.

Du kan passordbeskytte de delte koblingene dine for alle filene og prosjektene dine i Dropbox Replay. Du kan administrere alle de delte koblingene dine fra Dine koblinger-siden. Finn ut mer om Dropbox Replay -tillegget på Dine koblinger-siden

Slik passordbeskytter du de delte koblingene dine i Dropbox Replay

Slik passordbeskytter du delte koblinger:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Hold markøren over miniatyrbildet eller i raden i filen du vil dele.
  5. Klikk på «» (ellipse) øverst til høyre.
  6. Klikk på Del fra menyen som vises.
  7. Velg mottakertilgang:
    • Se og kommenter: Samarbeidspartnere kan se filen og kommentarer, og kan legge til egne kommentarer.
    • Skrivebeskyttet: Samarbeidspartnere kan se filen, men kan ikke se eller legge til kommentarer.
  8. Klikk på tannhjulikonet for å kreve et passord.
  9. Slå på Passord er obligatorisk.
  10. Skriv inn ønsket passord.
  11. Klikk Lagre.