Hvordan slette et medlem fra et Dropbox Business-team

Hvis noen forlater selskapet, kan en administrator enten:

Hvordan slette et Dropbox Business-teammedlem

Slettede teammedlemmer mister umiddelbart tilgang til Dropbox Business-kontoen, tilhørende filer, mapper Paper-dokumenter. Når administratorer har slettet et teammedlem, kan de velge å bruke den lisensen på nytt og invitere en annen person til teamet.

Slik sletter du et teammedlem:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Velg Medlemmer-fanen.
  4. Klikk på tannhjulikonet ved siden av navnet til personen du ønsker å fjerne.
  5. Velg Slett medlem.
  6. Velg om du vil overføre dette medlemmets filinnhold eller slette innhold fra dette medlemmets enheter.
    • Hvis du velger Overfør dette medlemmers filinnhold, kan du overføre filinnhold eid av teamet til et annet teammedlem.
    • Hvis du velger Slett innhold fra dette medlemmets enheter, vil dette medlemmets arbeidsrelaterte Dropbox-mappe slettes fra alle tilkoblede enheter neste gang disse enhetene kobler seg til Internett.
  7. Klikk på Slett.

Obs! Etter at du har slettet et teammedlems konto, har du sju dager på deg til å gjenopprette kontoen hvis du gjorde en feil. Hvis du vil overføre kontoen til teammedlemmet, må du gjøre det innen teamets grense for versjonshistorikk (120 dager for de fleste team).

Hva skjer når jeg sletter et teammedlem?

Når du sletter kontoen til et teammedlem, skjer det flere ting:

• Teammedlemmet mister tilgang til kontoen, deriblant alle filer og Paper-dokumenter
  • Alle delte koblinger som er opprettet på denne kontoen, blir deaktivert
  • Dropbox slutter å synkronisere filer til datamaskinene og de mobile enhetene til teammedlemmet
  • Teammedlemmet får en e-post som opplyser om at teamadministratoren har slettet kontoen til vedkommende, og at de derfor ikke lenger har tilgang

Kan jeg slette min egen konto?

Som administrator av et Dropbox Business-team, kan du ikke kan fjerne din egen konto fra teamet. Du må i stedet gjøre et annet medlem av teamet til administrator, og deretter få den nye administratoren til å fjerne kontoen din.

Kan teammedlemmer slette kontoer?

Nei, Dropbox Business-teammedlemmer kan ikke slette sine egne kontoer. Du må få hjelp fra Dropbox Business-teamadministratoren din for å forlate teamet