Slik inviterer du folk til Dropbox-teamkontoen din

Oppdatert May 21, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for visse typer administratorer på Dropbox Professional-, Essentials-, Standard-, Business-, Advanced-, Business Plus- og Enterprise-abonnementer

Visse typer administratorer kan invitere andre til en Dropbox-teamkonto. Teammedlemmer kan invitere andre til en Dropbox-teamkonto hvis en administrator tillater det.
highlighter icon

Merknader:

• Alle som legges til i teamet, tar opp en av teamets lisenser. Dette inkluderer ventende invitasjoner og suspenderte medlemmer.
  • Hvis du ikke har en ekstra lisens når du inviterer noen til teamet, blir du belastet for en.
    • Dette gjelder ikke for team som betaler ved manuell fakturering. For disse teamene må kontoansvarlig legge til flere lisenser hvis alle er brukt.
  • Inaktive lisenser fjernes ikke automatisk. Enkelte typer administratorer kan legge til eller fjerne lisenser i administratorverktøyet.
  • Du kan ikke invitere et medlem til teamet ditt som allerede er på en annen Dropbox-teamkonto.For å bli en del av teamet ditt må han eller hun bruke en annen e-postadresse eller forlate sitt nåværende team.
    • Hvis en administrator prøver å legge til et teammedlem som allerede er med i et Dropbox-team, får vedkommende en feilmelding som sier at e-posten allerede er invitert av et annet team.
  • Hvis medlemmet du ønsker å invitere, brukte Sign in with Apple og valgte å skjule e-postadressen sin, må vedkommende oppdatere e-postadressen for å kunne bli lagt til i Dropbox-teamkontoen din. Du kan ikke legge til noen med en e-postadresse som slutter på @privaterelay.appleid.com, i en Dropbox-teamkonto.

Deler i denne artikkelen:

Administratorer: Inviter noen til Dropbox-teamkontoen din

Administratorer kan invitere personer enkeltvis per e-post eller gruppevis med en CSV-fil. Følg instruksjonene nedenfor for metoden du velger.

Slik inviterer du noen enkeltvis:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Inviter medlemmer.
  5. Skriv inn e-postadressen til personen(e) du ønsker å invitere.
  6. Klikk på Endre tilgang for å se gjennom og velg mapper de vil ha tilgang til.
    • Velg boksen for hvilken mappe du vil gi redigeringstilgang.
    • Klikk på Bruk. .
  7. Velg boksen for å legge til hvilke som helst oppgaver, hvis du vil.
  8. Klikk på Inviter [x] person eller Inviter [x] personer.

Slik inviterer du folk gruppevis med en CSV-fil:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på Importer CSV-fil til høyre.
  5. Klikk på Last ned mal for å fylle ut CSV-filen.
  6. Importer den utfylte CSV-filen.
  7. Klikk på Fortsett.
    • Du ser et vindu som forteller deg hvor mange invitasjoner du sender, og hvor mange lisenser du har.
  8. Klikk på Inviter.
highlighter icon

Merk: Invitasjoner som ikke har blitt akseptert ennå, vises i listen over ventende medlemmer.

Slik inviterer du folk til Dropbox-teamet ditt hvis du er et teammedlem

Teammedlemmer kan invitere personer enkeltvis med e-posten deres hvis administratoren tillater det. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Vis team og grupper.
  4. Klikk på Inviter medlemmer.
    • Hvis du ikke ser Inviter medlemmer, kan det hende at administratoren har deaktivert denne funksjonen for teamet ditt. Klikk i stedet på Foreslå medlemmer for å sende et forslag til teamadministratoren.
  5. Skriv inn e-postadressen til personen(e) du ønsker å invitere.
  6. Klikk på Inviter til å bli med.

Finn ut hvordan du administrerer medlemsinnstillinger for Dropbox-teamkontoen din.