Dropbox Business-kontoen min er «full» eller «nesten full». Hvorfor, og hva kan jeg gjøre?

Dersom du ser en melding om at Dropbox Business-kontoen din er «full» eller «nesten full», er det fordi du har nådd eller er i ferd med å nå lagringskapasiteten som er angitt av teamadministratoren din. Når en konto er full, stopper synkroniseringen og filer kan ikke lenger lastes opp.

Teamadministratorer kan bestemme maks lagringsplass for individuelle teammedlemmer og for team. For å se gjeldende lagringskapasitet og hvor mye du og teamet ditt har brukt, kan du gå til kontosiden din.

Teamadministratorer kan i tillegg sette strengere grenser for teammedlemmer som overskrider grensen. Dropbox vil da oppføre seg annerledes overfor disse medlemmene. Nærmere bestemt:

• Filer vil ikke lenger synkroniseres, hverken endringer som er gjort i filer på Dropbox-kontoen eller endringer som er gjort i filer i en delt mappe de er medlemmer av.
  • De kan ikke lenger laste opp filer til deres egne Dropbox-kontoer. De kan imidlertid laste opp filer til en teammappe eller til en delt mappe som eies av noen andre på teamet.

Hva gjør jeg hvis kontoen min er «full» eller «nesten full»?

Hvis du mottar et av disse varslene, er det to ting du kan gjøre:

• Fjern filer for at innholdet på kontoen din skal komme under den gitte lagringskapasiteten.
  • Kontakt administratoren din for å be om mer plass.

Når du har fjernet filer – eller fått tildelt mer lagringsplass – vil du ikke lenger se varslene.

Hvordan fjerner jeg filer fra Dropbox?

Det er flere måter du kan fjerne filer fra Dropbox på:

Hvordan ser jeg størrelsen på filer, mapper eller delte mapper i Dropbox?

Det er to måter du kan vise fil- og mappestørrelser på i Dropbox:

• På dropbox.com
  • Åpne Dropbox-mappen i Filutforsker (Windows) eller Finder (Mac).
  • Obs! Du må kanskje høyreklikke eller ctrl-klikke og velge Egenskaper (Windows) eller Få informasjon (Mac) for å vise fil- eller mappestørrelsen.

Hvordan ser jeg hvor mye av lagringsplassen jeg bruker akkurat nå?

Sjekk hvor mye plass som er igjen på Dropbox-kontoen din.