Je voorkeuren voor de Dropbox-desktopapp bekijken

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de Dropbox-desktopappvoorkeuren kunt bekijken op je Windows-, Mac- of Linux-computer. Hier lees je hoe je voorkeuren voor de Dropbox-desktopapp kunt bijwerken.

De voorkeuren voor de desktopapp openen op een Windows-computer

1. Controleer of je de Dropbox-desktopapp al geopend hebt. Als dit niet het geval is, ga je naar het Startmenu en klik je op Dropbox in je lijst met programma's.
  2. Klik op het Dropbox-pictogram in je taakbalk. (De rij pictogrammen boven- of onderaan je scherm). Als het Dropbox-pictogram er niet tussenstaat, klik je op de pijl om te zien of het daartussen staat.
  1. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op Voorkeuren.

Als je je voorkeuren liever opent vanuit het Dropbox-desktopappvenster, dan klik je op de drie horizontale lijntjes in de linkerbovenhoek, ga met je muis naar Bestand en klik je op Voorkeuren....

De voorkeuren voor de desktopapp openen op een Mac-computer

1. Controleer of je de Dropbox-desktopapp al geopend hebt. Als dat niet het geval is, dubbelklik je op de lijst met programma's in Finder of gebruik je een van deze andere opties om de app te openen.
  2. Klik in de menubalk op het Dropbox-pictogram. (De rij pictogrammen bovenaan je scherm).
  1. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op Voorkeuren.

Als je je voorkeuren liever opent vanuit het Dropbox-desktopappvenster, dan zijn er een paar opties:

• Als je desktopapp heb geopend, klik je op Dropbox in de menubalk in de linkerbovenhoek van je computerscherm en vervolgens klik je op Voorkeuren....
  • In het venster van de desktopapp klik je op je avatar (profielfoto of initialen) in de linkeronderhoek van het scherm en klik je op Voorkeuren.

De voorkeuren voor de desktopapp openen in Linux

De locatie van de voorkeuren van je Dropbox-desktopapp op een Linux-computer is afhankelijk van je specifieke installatie. In het algemeen kun je je voorkeuren zo vinden:

1. Controleer of je de Dropbox-desktopapp al geopend hebt.
  2. Klik op het kleine Dropbox-pictogram dat meestal in de taakbalk boven- of onderaan je scherm staat.
  3. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  4. Klik op Voorkeuren.