Problemen met Camera-uploads oplossen

Bijgewerkt Nov 30, 2023
Veel problemen met Camera-uploads, ongeacht het apparaat dat je gebruikt of het specifieke probleem dat je ondervindt, kunnen worden verholpen met de volgende oplossingen.

Start de Dropbox-app opnieuw

De Dropbox-desktopapp opnieuw opstarten:

1. Klik op het Dropbox-pictogram in de taakbalk (Windows) of menubalk (Mac). Klik vervolgens op je profielfoto of initialen.
  2. Klik op Dropbox afsluiten.
  3. Open het programmamenu, start Dropbox opnieuw en meld je opnieuw aan (indien nodig).

Controleer je internetverbinding

Camera-uploads werkt langzamer als je een zwakke internetverbinding hebt. Probeer verbinding te maken met een ander wifinetwerk of zet je mobiele data uit.

Controleer of je batterij is opgeladen

Camera-uploads werkt langzamer als je batterij bijna leeg is. Leg je computer, telefoon of tablet aan de netstroom.

Zorg dat je voldoende opslagruimte hebt

Werk je Dropbox-app bij

highlight icon

Opmerking: Als je een Dropbox Basic-abonnement hebt, moet je de Dropbox-desktop-app geïnstalleerd hebben om camera-uploads te kunnen gebruiken.

Zorg dat je besturingssysteem is bijgewerkt

Controleer de uploadinstellingen op je telefoon