Se din historik over Dropbox-supportanmodninger

Opdateret Nov 07, 2023

Du kan se alle dine anmodninger om Dropbox-support på ét sted. Sådan ser du listen med alle dine supportanmodninger:

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til dropbox.com/support.
  3. Klik på Se anmodninger under Din historik for supportanmodninger.

Der er tre statusser for supportanmodninger: åben, lukkes og lukket.

• Åbne supportanmodninger er aktive. Du kan skrive et svar til supportmedarbejderen, se, hvornår der er modtaget svar, og du kan se, hvornår en supportanmodning lukkes.
  • De supportanmodninger, der har status som Lukkes, lukkes inden for 24 timer. Du kan stadig gøre de samme ting med disse supportanmodninger som med åbne supportanmodninger, de vises bare med rødt som en advarsel om, at de snart lukkes.
  • Lukkede supportanmodninger er de supportanmodninger, som er blevet lukket, efter at der er fundet en løsning, eller hvis hverken du eller supportmedarbejderen har sendt noget svar inden for de seneste 96 timer. Lukkede supportanmodninger kan ikke genåbnes, men du kan oprette en opfølgende supportanmodning, hvis dit problem ikke blev løst.

Send svar på en supportanmodning

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til  dropbox.com/support.
  3. Rul til sektionen Din historik for supportanmodninger, og klik på Se anmodninger.
  4. Klik på den anmodning, du vil besvare.
  5. Skriv dit svar i tekstfeltet under Skriv et svar.
  6. Du kan evt. klikke på Tilføj eller upload filer her for at tilføje en vedhæftet fil til dit svar.
  7. Klik på Svar.