Geschiedenis van je Dropbox-supporttickets weergeven

Bijgewerkt Nov 07, 2023

Je kunt al je tickets van Dropbox Support bekijken op één plek. Voer de volgende stappen uit om de volledige lijst met je supporttickets weer te geven:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Ga naar dropbox.com/support.
  3. Klik onder Je ticketgeschiedenis op Tickets weergeven.

Er zijn drie verschillende statussen voor supporttickets: open, sluitend en gesloten.

• Open tickets zijn op dit moment actief. Je kunt een reactie naar de supportmedewerker sturen, zien wanneer een reactie is ontvangen en controleren wanneer een ticket wordt gesloten.
  • Sluitende tickets worden binnen 24 uur gesloten. Je kunt met sluitende tickets hetzelfde doen als met open tickets. Het enige verschil is dat ze rood worden weergegeven om je te waarschuwen dat ze binnenkort worden gesloten.
  • Gesloten tickets zijn tickets die zijn gesloten nadat een oplossing is gevonden of nadat er 96 uur lang door geen van beide partijen meer op is gereageerd. Gesloten tickets kunnen niet opnieuw worden geopend, maar je kunt wel een vervolgticket maken als je probleem niet is opgelost.

Reageren op een supportticket

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Ga naar dropbox.com/support.
  3. Ga naar het gedeelte Je ticketgeschiedenis en klik op Tickets weergeven.
  4. Klik op het ticket waarop je wilt reageren.
  5. Typ onder Reactie toevoegen je antwoord in het tekstvak.
  6. Klik eventueel op Hier bestanden toevoegen of uploaden om een bijlage toe te voegen aan je reactie.
  7. Klik op Reageren.