Sådan bekræfter du din Dropbox-e-mailadresse

Opdateret Mar 12, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en proces, der gælder for alle Dropbox-brugere.

Du skal bekræfte den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto, så du altid kan få adgang til dine filer.

Hvis du ikke bekræfter din e-mailadresse, kan Dropbox ikke hjælpe dig, hvis du nogensinde får brug for at få adgang til din Dropbox-konto igen. Det tager kun to minutter at bekræfte din e-mailadresse, når du følger instruktionerne nedenfor.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Sådan kan du kontrollere, om du allerede har bekræftet din e-mailadresse

Hvis du nogensinde har klikket på et link i en e-mail, vi har sendt til dig, har du allerede bekræftet din e-mailadresse, og du behøver ikke at gøre andet. Hvis din e-mailadresse endnu ikke er bekræftet, sender vi et link i en e-mail til dig, første gang du udfører en handling, der kræver bekræftelse.

Sådan bekræfter du din e-mailadresse

Bekræft din e-mailadresse:

1. Log på dropbox.com.
  2. Send en bekræftelsesmail til den e-mailadresse, der er knyttet til din konto.
  3. Se efter bekræftelsesmailen fra no-reply@dropbox.com i din indbakke, og klik på linket i e-mailen.

Der vises en bekræftelsesmeddelelse i din webbrowser.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke fik e-mailen?

Tjek din spammappe for at sikre, at e-mailen ikke er endt der. Du kan også tilføje e-mailadressen no-reply@dropbox.com til din adressebog og derefter prøve at sende e-mailen igen.

Hvis du stadig ikke modtager e-mailen, skal du kontakte din e-mailudbyder for at undersøge sagen nærmere.

Hvad sker der, hvis jeg ændrer den e-mailadresse, der er forbundet med min Dropbox-konto?

Hvis du på et tidspunkt ændrer den e-mailadresse, der er forbundet med din Dropbox-konto, skal du bekræfte den nye e-mailadresse, næste gang du f.eks. sender en henvisning eller en invitation til en delt mappe. Dropbox sender dig et link via e-mail, når vi har brug for, at du bekræfter din nye e-mailadresse.