Sådan ændrer du persondataindstillinger for et Paper-dokument eller en mappe

Et nyt Dropbox Paper-dokument er som standard privat. Når du vil dele dokumentet med andre, kan du vælge, hvem der kan åbne dokumentet, og om de kan skrive kommentarer eller redigere.

Hvis du er Dropbox Business-administrator, kan du læse, hvordan du ændrer dine standardindstillinger for persondata

Sådan ændrer du delingstilladelser for et enkelt Paper-dokument:

1. Åbn det Paper-dokument, du vil dele.
  2. Klik på den blå knap Inviter.
  3. Klik på Indstillinger nederst til højre.
  4. Vælg, hvem der kan åbne dit dokument, og hvad de kan gøre.
  5. Klik på den blå knap Udført.

Sådan ændrer du delingstilladelser til en mappe:

1. Åbn den mappe, du vil dele.
  2. Klik på den blå knap Del
  3. Vælg, hvem der må få adgang til din mappe.
  4. Klik på Udført

Sådan fjerner du en bruger fra et dokument

Hvis du vil fjerne en anden fra et dokument, skal du enten have oprettet dokumentet eller have redigeringsadgang. Du kan ikke fjerne dig selv fra et dokument, men du kan stoppe med at følge det

Sådan fjerner du en bruger fra et dokument:

1. Klik på den blå knap Inviter øverst i dit Paper-dokument.
  2. Klik på Kan redigere (eller Kan se) ud for den relevante bruger.
  3. Klik på Fjern i rullemenuen.

Bemærk! Hvis du er med i et team, og linkadgang er aktiveret, kan denne bruger stadig få adgang til dokumentet, hvis vedkommende har linket. Det kan du undgå ved at sørge for at indstille dokumentets tilladelser til Kun invitation.