Sådan ændrer du persondataindstillinger for et Paper-dokument eller en mappe

Hvis du opretter et privat dokument, der ikke ligger i en mappe, er du den eneste person, der kan søge efter og redigere det. Når du vil dele dokumentet med andre, kan du vælge, hvem der kan åbne dokumentet, og om de kan skrive kommentarer eller redigere.  Hvis du opretter et dokument i en mappe, kan alle medlemmer af denne mappe åbne, søge efter og redigere dit dokument.

Sådan ændrer du delingstilladelser til et dokument:

1. Åbn det Paper-dokument, du vil dele.
  2. Klik på den blå knap Inviter.
  3. Klik på Indstillinger nederst til højre.
  4. Vælg en delingsmulighed under Hvem kan åbne dokumentet? og under Hvad kan de?.
  5. Klik på Færdig.

Sådan ændrer du delingstilladelser til en mappe:

1. Åbn den mappe, du vil dele.
  2. Klik på den blå knap Del
  3. Klik på Rediger.
  4. Vælg en delingsmulighed under Hvem har adgang til mappen?
  5. Klik på Udført

Bemærk!

• Alle mapper i en delt mappe deles også automatisk
  • Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team eller et gratis team, er dine Paper-mapper som standard synlige for alle

Sådan fjerner du en bruger fra et dokument

Hvis du vil fjerne nogen fra et dokument, skal du enten have oprettet dokumentet eller have redigeringsadgang.

Sådan fjerner du en bruger fra et dokument:

1. Klik på den blå knap Inviter.
  2. Klik på Kan redigere (eller Kan se) ud for den relevante bruger.
  3. Klik på Fjern i den rullemenu, der vises.

Bemærk!

• Du kan ikke fjerne dig selv fra et dokument, men du kan stoppe med at følge det
  • Hvis du er med i et team, og linkadgang er aktiveret, kan du kun fjerne en bruger fra et dokument ved at indstille dokumentets tilladelser til Kun invitation

Sådan ser du, hvem din Paper-mappe er delt med

1. Log på paper.dropbox.com.
  2. Klik på den mappe, du vil dele.
  3. Se under knappen Del. Der står enten Kan kun ses af mig eller Synlig for alle i [din virksomhed].