Sådan ændrer du persondataindstillinger for et Paper-dokument eller en mappe

Denne artikel er for de Dropbox-brugere, der bruger den gamle udgave af Dropbox Paper.

Sådan finder du ud af, om du bruger den gamle udgave af Dropbox Paper:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret.
  3. Peg på Dokument.

Hvis Dropbox Paper ikke vises på listen over dokumenttyper, bruger du den gamle udgave.

Hvis Dropbox Paper vises på listen over dokumenttyper, bruger du den nye 2020-udgave af Dropbox Paper.

Hvis du bruger 2020-udgaven af Dropbox Paper, kan du bruge dine Paper-dokumenter på samme måde som almindelige Dropbox-filer, og du kan ændre adgangsindstillingerne på samme måde som for almindelige filer i Dropbox. Se, hvordan du ændrer adgangsindstillingerne for Dropbox-filer og -mapper.

Hvis du opretter et privat dokument, der ikke ligger i en mappe, er du den eneste person, der kan søge efter og redigere det. Når du vil dele dokumentet med andre, kan du vælge, hvem der kan åbne dokumentet, og om de kan skrive kommentarer eller redigere.  Hvis du opretter et dokument i en mappe, kan alle medlemmer af denne mappe åbne, søge efter og redigere dit dokument.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at administrere tilladelser til filer med Dropbox.

Ret delingstilladelserne for et dokument

1. Åbn det Paper-dokument, du vil dele.
  2. Klik på den blå knap Inviter.
  3. Klik på Indstillinger nederst til højre.
  4. Vælg en delingsmulighed under Hvem kan åbne dokumentet? og under Hvad kan de?.
  5. Klik på Færdig.

Ret delingstilladelserne for et dokument for en enkelt person

1. Åbn Paper-dokumentet.
  2. Klik på den blå knap Inviter.
  3. Vælg Kan redigere, Kan se eller Fjern ud for den pågældendes navn.
  • Du kan ikke fjerne dig selv fra et dokument, men du kan stoppe med at følge det
  • Hvis du er med i et team, og linkadgang er aktiveret, kan du kun fjerne en bruger fra et dokument ved at indstille dokumentets tilladelser til Kun invitation

Ret delingstilladelserne for en Paper-mappe

1. Åbn den mappe, du vil dele.
  2. Klik på den blå knap Del.
  3. Skriv e-mailadresserne eller medlemsnavnene ud for Til.
  4. Klik på deres navne.
  5. Klik på Inviter.

Bemærk!

• Alle mapper i en delt mappe deles også automatisk
  • Hvis du er medlem af et Dropbox Business team , er dine Paper-mapper som standard synlige for alle

Sådan fjerner du en bruger fra et dokument

Hvis du vil fjerne nogen fra et dokument, skal du enten have oprettet dokumentet eller have redigeringsadgang.

Sådan fjerner du en bruger fra et dokument:

1. Klik på den blå knap Inviter eller Del.
  2. Klik på Kan redigere (eller Kan se) ud for den relevante bruger.
  3. Klik på Fjern i den rullemenu, der vises.

Bemærk!

• Du kan ikke fjerne dig selv fra et dokument, men du kan stoppe med at følge det
  • Hvis du er med i et team, og linkadgang er aktiveret, kan du kun fjerne en bruger fra et dokument ved at indstille dokumentets tilladelser til Kun invitation

Sådan ser du, hvem din Paper-mappe er delt med

Sådan ser du, hvem en Paper-mappe er delt med:

1. Åbn mappen.
  2. Klik på den blå knap Del.

Der vises en liste med de personer, du deler mappen med.