Hvor længe gemmer Dropbox mine slettede filer og oplysninger?

Dropbox gemmer slettede og tidligere versioner af filer i en bestemt periode, så du kan gendanne dem, hvis du får brug for det. Efter denne periode, markeres de slettede filer til permanent sletning i vores system og fjernes fra vores servere. Når filer er slettet permanent, kan du ikke længere gendanne dem.

Perioden for filgendannelse afhænger af din Dropbox-plan:

Bemærk!

  • Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, der har købt udvidet versionshistorik, kan du gendanne alle de filer, der er slettet eller ændret i de sidste 10 år.
  • Udvidet versionshistorik er ikke længere tilgængelig for Dropbox Plus-brugere, men hvis du tidligere har købt tilføjelsesprogrammet Udvidet versionshistorik, har du et helt år til at gendanne tidligere versioner.
  • Filer kan være slettet før udløbet af filgendannelsesperioden, hvis de er omfattet af en dataforældelsespolitik.

Slet filer permanent

Når du markerer filer til permanent sletning, kan du igangsætte sletningen af filerne fra vores servere med det samme.

Se, hvordan du sletter filer permanent

Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, kan teamadministratoren have begrænset din mulighed for at slette filer og mapper permanent, f.eks. med en politik for dataopbevaring.

Sletning af din Dropbox-konto

Hvis du sletter din Dropbox Basic-, Plus-, Family- eller Professional-konto, igangsætter vi sletningen af de filer, du gemmer på din konto. 

Se afsnittet Opbevaring i vores persondatapolitik, hvis du vil vide mere.

Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, er det kun din administrator, der kan deaktivere din konto og slette dine filer.

Hvor nyttig var denne artikel?

Det er vi kede af at høre.
Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback!
Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!