Hvor længe gemmer Dropbox mine slettede filer og oplysninger?

Opdateret Feb 12, 2024

Dropbox gemmer slettede og tidligere versioner af filer i en bestemt periode, så du kan gendanne dem, hvis du får brug for det. Efter denne periode markeres de slettede filer til permanent sletning i vores system og fjernes fra vores servere. Når filerne er blevet slettet, kan du ikke længere gendanne dem.

Standardperioden for filgendannelse afhænger af din Dropbox-plan:

• Dropbox Basic-, Plus- og Family-kunder har 30 dage.
  • Dropbox Professional-, Standard- og Essentials-brugere og Dropbox-teambrugere har 180 dage.
  • Dropbox Advanced-, Enterprise- og Education-brugere og Dropbox Plus-teambrugere har 365 dage.

Der er dog flere tilføjelsesprogrammer, der forlænger perioden til filgendannelse. Få mere at vide om udvidet versionshistorik.

highlight icon

Bemærk! Filer kan være slettet permanent før udløbet af filgendannelsesperioden, hvis de er omfattet af en dataforældelsespolitik.

Slet filer permanent

Når du markerer filer til permanent sletning, kan du igangsætte sletningen af filerne fra vores servere med det samme.

Se, hvordan du sletter filer permanent.

Hvis du er medlem af en Dropbox-teamkonto, kan din teamadministrator have begrænset din mulighed for at slette filer permanent.

Sletning af din Dropbox-konto

Hvis du sletter din Dropbox Basic-, Plus-, Family-, Professional- eller Essentials-konto, igangsætter vi sletningen af de filer, du gemmer på din konto.

Se afsnittet Opbevaring i vores persondatapolitik for at få flere oplysninger.

Hvis du medlem af en Dropbox-teamkonto, er det kun din administrator, der kan deaktivere din konto og slette dine filer.

Slet "Send og spor"-filer

Hvis du tilføjer en fil til Send og spor-funktionen fra dit lokale drev, OneDrive eller Google Drive, oprettes der en kopi af filen i "Send og spor"-mappen. Denne kopi optager lagerplads og tæller med i grænsen for lagerplads.

Hvis du sletter denne kopi fra "Send og spor"-mappen, fjernes den fil, der er gemt i Send og spor, automatisk, sammen med eventuelle tilknyttede metadata og analyser. Hvis du gendanner kopien af filen, gendannes filen og dens data i Send og spor
Hvis du tilføjer en fil til Send og spor direkte fra din Dropbox-konto, oprettes der ikke en ekstra kopi af filen i "Send og spor"-mappen.

Hvis du sletter den originale fil fra din Dropbox-konto, fjernes den også automatisk sammen med alle tilknyttede metadata og analyser fra Send og spor. Hvis du gendanner den originale fil, gendannes filen og dens data også i Send og spor
highlight icon

Bemærk! Når du sletter kopier af filer i Send og spor, slettes de permanent. Alle metadata og dataanalyser, der er knyttet til filen, kan ikke gendannes, selvom kildefilen er intakt.

Hvis du sletter filer direkte i Send og spor, påvirker det ikke kildefilen på din Dropbox-konto, dit lokale drev, i OneDrive, Google Drev eller "Send og spor"-mappen.
warning icon

Vigtigt! Standardperioder og -muligheder for filgendannelse gælder ikke for de filer, som slettes direkte fra Send og spor-funktionen. Hvis du sletter en fil fra Send og spor, slettes den permanent, og eventuelle tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gendannes, når filen er slettet.