Sådan låser du en Dropbox-fil eller låser den op

Låsning af filer er en funktion, som er tilgængelig for Dropbox Business-brugere, og som forhindrer redigering af en fil. Det giver teams og samarbejdspartnere mulighed for at koordinere, hvem der redigerer en fil, og undgå konflikter med kopier.

Når en fil er låst, kan enhver med adgang til filen stadig se, skrive kommentarer til og dele et link til filen. Kun den person, der har låst filen, kan redigere den og låse den op.

Hvis du har brug for at redigere en låst fil, kan du anmode om at få filen låst op ved at klikke på Anmod om at låse op i det vindue, der vises, når du prøver at åbne filen. Du kan også oprette en kopi af den låste fil, men ændringer af kopien bliver ikke overført til den originale fil, når den er låst op.

Sådan låser du en fil eller låser den op ved hjælp af Dropbox-mappen på din computer:

1. Åbn Dropbox-mappen på din computer.
  2. Højreklik på den fil, du vil låse.
  3. Klik på Lås redigering eller Lås op for redigering.

Sådan låser du en fil eller låser den op på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer i venstre kolonne.
  3. Klik på (tre prikker) ud for filnavnet.
  4. Klik på Lås redigering eller Lås op for redigering.