Sådan bruger du organisering af flere filer til at sortere Dropbox-filer

Denne funktion er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com.

Organisering af flere filer gør det nemmere at arrangere dit Dropbox-indhold. Denne funktion organiserer dine filer ud fra indstillinger som dato, nøgleord eller filaktivitet. Den bruges til at sortere filer i både automatiserede og ikke-automatiserede mapper.

Sådan bruger du organisering af flere filer

Sådan bruger du organisering af flere filer på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Åbn den mappe, du vil organisere.
  3. Klik på “…” (tre prikker) øverst på skærmen.
  4. Klik på Organiser flere filer.
  5. Vælg den indstilling, du vil anvende.
    • Du kan vælge mellem følgende indstillinger:
      • Inaktivitet – Denne indstilling grupperer alt indhold, der ikke har været anvendt for nylig. Du kan vælge perioden for inaktivitet på rullelisten.
      • Måned – Denne indstilling grupperer indholdet sammen ud fra den måned, det blev tilføjet på din konto. Du kan vælge at udelukke den aktuelle måned.
      • År – Denne indstilling grupperer indholdet sammen ud fra det årstal, det blev tilføjet på din konto. Du kan vælge at ekskludere indeværende år.
      • Nøgleord – Dette organiserer indhold efter et tildelt søgeord, og det flyttes derefter til en mappe, du vælger.
  6. Klik på Forhåndsvis.
    • Dette åbner en forhåndsvisning, hvor du kan se, hvordan mapper vil se ud efter organiseringen.
    • Fra Forhåndsvisning kan du fravælge de filer, du ikke vil inkludere i grupperingen.
    • Hvis du vil bruge Organiser flere filer på de filer, der er flyttet til mappen, skal du markere feltet ud for Anvend reglen, hver gang der tilføjes en ny fil i mappen.
  7. Klik på Anvend.

Bemærk! Hvis organisering af flere filer blev anvendt ved en fejl, kan det kun fortrydes ved at klikke på Fortryd i det panel, der vises nederst på skærmen.